nikolayyy Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Телефона е използван 3 месеца , има остатък 7 месеца международна гаранция , в отлично състояние , няма драскотини и абсолютно никакви забележки продавам го с оригинален калъф , за повече информация съм постнал телефона в друг сайт това е линка - http://olx.bg/prodavam-mobilen-telefon-i71426424 , причината да поставя линк е че не знам как да кача снимки тук !!! за повече информация скайп david.villa87 Mod: Линкът не е проблем, но липсата на цена вече е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Последно колко месеца е използван и колко е гаранцията? Документ за покупката и как така е с 1 година гаранция? Според правилата на раздела, трябва да има цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolayyy Posted February 28, 2015 Author Share Posted February 28, 2015 Последно колко месеца е използван и колко е гаранцията? Документ за покупката и как така е с 1 година гаранция? Според правилата на раздела, трябва да има цена Купих го преди 2 месеца имам гаранционна карта , използван е 2 месеца и има остатък 10 месеца гаранция , продавам го с Калъфа който е 100 лв , няма никакви драскотини и абсолютно никакви проблеми , пазил съм го повече от очите си не искам да се обяснявам много , но крайната цена е 550лв, съгласен съм на бартер + допълнително заплащане ! смея да твърдя че си струва повече от колкото съмнителните обяви на същия телефон ако някой наистина е заинтересуван моля да ми пише на скайп Link to comment Share on other sites More sharing options...
pivlaz Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Нещо се обърках (Купих го преди 2 месеца .........) (Телефона е използван 3 месеца......... ). Кое е вярното? От къде е купен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolayyy Posted February 28, 2015 Author Share Posted February 28, 2015 Нещо се обърках (Купих го преди 2 месеца .........) (Телефона е използван 3 месеца......... ). Кое е вярното? От къде е купен? Моля да ме извините телефона е купен на 4 декември сега видях касовата бележка от Полша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Значи забрави за българска гаранция Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolayyy Posted February 28, 2015 Author Share Posted February 28, 2015 Значи забрави за българска гаранция Значи гаранцията е международна ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Аха ама към Самсунг БГ... а не към търговец в БГ ... има разлика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.