Jump to content
BulForum.com

Продавам Samsung Galaxy note 3 white

Recommended Posts

Телефона е използван 3 месеца  , има остатък 7 месеца международна гаранция , в отлично състояние  , няма драскотини и абсолютно никакви забележки :)  продавам го с оригинален калъф ,  за повече информация съм постнал телефона  в друг сайт това е линка -  http://olx.bg/prodavam-mobilen-telefon-i71426424    , причината  да поставя линк е че не знам как да кача снимки тук !!!  за повече информация  скайп   david.villa87 

Mod: Линкът не е проблем, но липсата на цена вече е.

Последно колко месеца е използван и колко е гаранцията? Документ за покупката и как така е с 1 година гаранция?

Според правилата на раздела, трябва да има цена.

Последно колко месеца е използван и колко е гаранцията? Документ за покупката и как така е с 1 година гаранция?

Според правилата на раздела, трябва да има цена

Купих го  преди 2 месеца  имам гаранционна карта , използван е 2 месеца и има остатък 10 месеца гаранция ,  продавам го с Калъфа който е 100 лв :)   ,  няма никакви драскотини и абсолютно никакви проблеми , пазил съм го повече от очите си :)    не искам да се обяснявам много , но крайната цена е 550лв, съгласен съм на бартер + допълнително заплащане ! смея да твърдя че си струва повече от колкото съмнителните обяви на същия телефон ако някой наистина е заинтересуван моля да ми пише на скайп ;) 

Нещо се обърках (Купих го  преди 2 месеца .........)  (Телефона е използван 3 месеца......... ).

Кое е вярното? 

От къде е купен?

Моля да ме извините телефона е купен на 4 декември сега видях касовата бележка от Полша :) 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...