jozo Posted September 14, 2004 Share Posted September 14, 2004 AZ bih kazal 4e trqbvat o6te snimki da opredelim kav e modela!!!!Nikak ne moje da ste sigurni 4e tva e A4 kombi!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted September 14, 2004 Share Posted September 14, 2004 horaa vie taka ne mojete li da vidite razlikata we??? na4i taq rs2 e po durta ot a4 verno vurvi pove4e ama samo kato vidite rubestiq i dezain 6te razberete 4e e po star model i 4e ne e su6tata kola kato taq na snimkata na ico manekena. ako ne vijdate razlikite az 6te vi gi pokaja zna4i ednoto e sportna modifikaciq na audi b4 kombi a drugoto e obiknoveno a4. ednoto e po staro o4evadno e a drugoto e suotvetno po novo i rs2 struva dosta pove4e ot a4. sportnata modifikaciq na a4 e rs4 i to naistina ve4e e dosta po dobro ot rs2. v pld rs4-kata e edna 4ervena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted September 14, 2004 Share Posted September 14, 2004 ta za si4ki koito nishto ne razbraha ot toq post celta mi beshe da pitam ima li rs2 v pld i ima onaq kola na snimkata e primerna shtot nqma ot kade da se zeme druga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted September 14, 2004 Share Posted September 14, 2004 И аз съм виждал тази кола с пловдивска регистрация е и се намира в махалата зад Каменица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 horaa vie taka ne mojete li da vidite razlikata we??? na4i taq rs2 e po durta ot a4 verno vurvi pove4e ama samo kato vidite rubestiq i dezain 6te razberete 4e e po star model i 4e ne e su6tata kola kato taq na snimkata na ico manekena. ako ne vijdate razlikite az 6te vi gi pokaja zna4i ednoto e sportna modifikaciq na audi b4 kombi a drugoto e obiknoveno a4. ednoto e po staro o4evadno e a drugoto e suotvetno po novo i rs2 struva dosta pove4e ot a4. sportnata modifikaciq na a4 e rs4 i to naistina ve4e e dosta po dobro ot rs2. v pld rs4-kata e edna 4ervena. <{POST_SNAPBACK}> Малко бих те поправил и допълнил братле, RS2 е супер тунинг by Porsche (по-известно е като Porsche RS2) на базата на B4 Avant с - 2.2 Турбо 5 цилиндров двигател с 315к.с. и ускорение от 0-100 за 4.8 сек. и се е произвеждало в завода на Porsche, а RS4 е разработка на Audi с 2.7 биТурбо V6 с 380к.с. и от 0-100 за 4.9 сек. Сами можете да си направете извода кое от двете върви повече. P.S. Т'ва червеното за което говорите е с Пазарджишка регистрация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 P.S. Т'ва червеното за което говорите е с Пазарджишка регистрация. <{POST_SNAPBACK}> to4no taka i az go znam i na nego snimka imah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.