divanov Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Купувам зарядно за лаптоп от запалка 12V към 19 или инвертор 12-220в Намерих! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Здравей, Имам един Fortron, ако не се лъжа 120W. Ще го погледна довечера и ще пиша, но мисля че е ТОЗИ. Има всички накрайници, без 1 - трябвал ми е някога за нещо, но имам други - ще го заменим. Адаптерът е пускан общо 3 пъти за по 1-2 мин, за тестове на различни машини, дали ще потеглят. НЕ работи с DELL със среден пин !!! По този пин тече някаква комуникация между адаптера и ноутбук-а. Купуван е от Вали преди доста години. В оригиналната опаковка е и макар че гаранционната карта е вътре, гаранция на практика няма. Ако решиш - идваш и тестваме на место. Ако трябва и 1/2 час можем да стоим, за да си сигурен че работи. Цена: 58.00 лева (ако съм прав за мощността). Хубав ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted February 26, 2015 Author Share Posted February 26, 2015 Търся нещо евтино до 20лв, 30-40лв бих дал само ако е инвертор 12-220. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.