Midex Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Мишлена отзад ли го премести? И второ - каква е марката на новите гуми, че не я видях? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Аз не мога да се начудя какви точно хора сте да слагате подобни джанти и гуми на 100 годишни бараки.... Но пък може би си има обяснение: https://www.youtube.com/watch?v=zZYryyA28go Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Виж ся, чичо...а...пардон, той Коста те чичосваше, ама приеми "чичо" като синоним на "мисир" - би ли обяснил какво значение има възрастта на колата с гумите, които ще й сложиш? Или ако не ме разбираш какво те питам, а ти понеже вече си научил английския пИрфектно, да ти го кажа другояче - кажи ми малко повече за рилейшъншипа между марките гуми и състоянието им & марките коли и възрастта им. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Ама никаква бе! Изгледай и се пробвай да проумееш приказката на Крис. И слагай на кошницата спинъри! Липсват й! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Да бе, как ли не изгледал всеки клип дето фърляш тук и там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Ми не се обаждай тогава.... И аз не ти гледам препратките към шит... фишките... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 аз летните ги взех 17цола защото летни гуми 17ки се намират по-лесно 2ра ръка от висок клас от колкото 15ки и 16ки , а има и оферти за новички като тия сега които вземам на смешни пари, освен това 17ките ми джанти са много леки, почти като 15ките са с качена гума + не чакам по гумаджии за смяна на гуми на 1 комплект джанти, за мене това е голям + марката не е написана, защото не желая да е рекламирам преди да пробвам дали действително хубавите им параметри отговарят на реалността в момента съм с 4 мишлена 2 по 2 Пилот Спорт 2 Примаси ХП примасито го купих ново, още млад и зелен и си мислех, че новата гума от реномирана марка и добър клас е хубаво нещо... да хубаво е ако нямаш изисквания високи към гумата, тази година ще ги сваля и продам, просто веднъж карал с Пилот Спорт разликата в комфорта, нивата на сцепление, възможността за контрол в завои и ОГРОМНАТА разлика при спиране не ми оставят избор Пилот Спорт 2-ката ги купих след като си срязах, буквално, два бриджстоуна Рън Он Флат в напречен сряз за водна тръба на междуселски път с ръб като бръснач... та нямах време случайно ми изпаднаха в добро състояние... и разликата спрямо бриджстоуна r01 мисля беше, си беше WOW WTF!? след това се поинтересувах, и видях, че Пилот Спорт 2 конкретно си е гума с 2 смеси ползвани и за това така добре държи - на загрято няма равна особено логичния въпрос, защо не си купя 2 нови пилот спорт 3 или пилот спорт 4 ... защото новите 3 и 4 серия са вече от типа на Примасито, гонят ефективност при търкаляне, смеси с еко насоченост и т.н. ... Пилот Спорт 2 още се прави, но рядко го има наличен и цената е грозна доста, 2ра ръка не само аз знам, за тия хави и от миналата година до сега не съм попадал на хубав чифт (хубав значи с 2 макс 3г по-стар ДОТ и минимум 5мм грайфер, не напукан и без ремонти) и така, Примасито си го карам задно, но с него не правя извращения имам си други за това като имам конкретни впечаления от новите ще пиша пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Пилот Спорт 2 Примаси ХП Карал съм и с двата модела и наблюденията са ми подобни като твоите - Примаси-то - около 6-7 от 10 ; Пилот-а - 9-10 от 10 (дори в момента ми е на задната ос и ако намеря подходящи такива на добра цена за предната, веднага махам настоящите и слагам Пилота). Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Аз нямам с какво да оправдая покупката на такива Пилот, но пък вчера сложих 4бр. GoodYear EfficientGrip Performance и ще видим колко доволен ще остана по завоите. Първите впечатления са ми много добри - ебаси тишината е с тея гуми. Но за общо поведение на пътя - да мине малко дъжд, сухо, завои и ще видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Аз нямам с какво да оправдая покупката на такива Пилот, ... Това е защото не си пилот и не можеш да караш самолет. А иначе тия дето си ги сложил (и такива съм имал на Пасата) са горе-долу на нивото на Примасито или даже малко по-добри (по мои впечатления), така че сигурно ще останеш доволен и на мокро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Трябва да купя за едната кола някви гуми 155/70/13. Препоръка за марка и съответно магазин? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.