echo Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Продавам колекция от 100 диска с игри за плейстейшън 3. Всички игри са в оригинални опаковки, в отлично състояние. Колекцията се продава цялата- не ми се занимава и няма да продавам дискове отделно. Ако някой прояви интерес - 0899 461120. Списък на игрите ще кача по- късно. Цена за всичко- 1050 лв. - по 10.50 на диск. http://kachisnimki.com/image.php?di=3NCL Link to comment Share on other sites More sharing options...
boundy1987 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Колега, не че нещо, но ме съмнява някой да се бръкне 1050 лв. за цялата колекция. Вярно е много добра, но според мен ще е по-добре да я разделиш. По-бързо ще се продаде Ако решиш да я разделяш аз лично може да взема 3-4 диска, Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted January 24, 2015 Author Share Posted January 24, 2015 Колега, не че нещо, но ме съмнява някой да се бръкне 1050 лв. за цялата колекция. Вярно е много добра, но според мен ще е по-добре да я разделиш. По-бързо ще се продаде Ако решиш да я разделяш аз лично може да взема 3-4 диска, Мся като се замислих верно никой няма да се бръкне толкова. Затова добавям плейстейшън 3 и 2 работещи джойстика подарък. Намалям и цената с 50 лева. Конзолота има малък проблем с ваденето на дисковете, ама мисля, че за 20- 30 лева може да се отстрани. Пропуснах да спомена- причина за продажбата е, че си взех ПС4 и този наистина нямам какво да го правя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reno Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 аз имам интерес за джойстиците колега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Колега,това са 1000 лева,нали разбираш!! наистина трудно някой ще ги извади,не за друго,а защото,нали знаеш,че вече има начини да играеш без пари. Няма да ги споменавам,за да не нарушавам законите. Но ако ги пуснеш поотделно,наистина има голям шанс за месец-два да ги разкараш. Ако стане така и аз имам интерес към 5-6 диска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted January 26, 2015 Author Share Posted January 26, 2015 Темата е за ключ. Намерих къде да ги шитна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.