po_taka Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 след като стигнеш на луната и се набокаш с кинти .... после к'во !? т'ва ли е краят на играта ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Незнам, ама играта е много глупава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITI Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Целта е да натрупаш възможно най-много пари и да ъпгрейднеш своя автомобил да Level 4.Край! Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted August 19, 2004 Author Share Posted August 19, 2004 аз вече имам 2 коли на МАХ ама някои части са ми 2лв други 9лв имам пари колкот си искам на луната дава по 6000 на състезание. доколкото как да си направа автомобила лв4 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 на мене пък ,игричката ми хареса още си я цъкам и топля гумите на колите Ако има някаква цака по време на състезанията кажете ... защото при мене нещо куца не съм добър изобщо Edit: с коя част от магазина мога да вдигна Top Speed-a на колата !? Edit2 : пък и някой за Tweaks да ми кажи нещичко ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted August 19, 2004 Author Share Posted August 19, 2004 на мене пък ,игричката ми хареса още си я цъкам и топля гумите на колите Ако има някаква цака по време на състезанията кажете ... защото при мене нещо куца не съм добър изобщо Edit: с коя част от магазина мога да вдигна Top Speed-a на колата !? Edit2 : пък и някой за Tweaks да ми кажи нещичко ?! <{POST_SNAPBACK}> преди да трагнете (като брои сфетофара или квото е там) форсираи малко (на МАХ и няма да пускаш гаста ами направо даваш на 1-ва) то ти дава да набереш в началото по-бързо , при бавните коли не се усеща много ама при бързите ... LooL 2 Топ Спеед и др се дигат от сичко , не виждам разлика между частите кое кво дига (сичко дига сичко май ) , освен нитрото де , ама и то дига топ спеед яко 3 твая 'tweaks' е да ти запомно опциите за по-горните 3 ( те са да си избере6 колата да ти бавна , но частите да се исхабяват по-бавно или по-барза и да ги хабиш за няколко писти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Аз си дръпнах тая игра и като я пусна монитора ми показва в червено fh- 94kHZ и през цялото време само мога да си цъкам по менютата без да виждам само звук чувам. Как да я оправя (помня и СТАЛКЕР като си бях инсталнал и тои така правеше ) Help ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Я кажете откъде сте я дръпнали? Демото от диска с 18 Wheels of Steel: Convoy ли играете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.