Devilman Posted April 20, 2003 Share Posted April 20, 2003 Niakoi moje li da mi kaje kak barzo i lesno moga da se nau4a da programiram html ili da rabotia s niakoi html redaktor? :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic872 Posted April 20, 2003 Share Posted April 20, 2003 За HTML ти трябва да прочетеш някоя книжка, които никак не са малки... а за редактор - ако си работил с MS. Word, Exel... Microsoft Office значи няма да имаш проблеми с Front Page - мене лично тва ме кефи най-много, но ако се затрудняваш няма да имаш проблеми и да правиш уеб страници на Exel, Word, Power Point.... или Dreamweaver (MX) защото има най-много екстрички, но и не е от най-елементарните Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted April 20, 2003 Share Posted April 20, 2003 Ako iskash elementaren redaktor instariai si Netscape 4.x Tam ima vgraden redaktor, koito e mnogo prost i za nachalo ste ti e dobre. Ako iskash obache da pravish seriozni stranitzi zabravi za Word, Netcsape ili kakvoto i da e ot roda. Nuzen ti e Dreamwever ili v nai-loshia sluchai Front Page. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 20, 2003 Share Posted April 20, 2003 Niakoi moje li da mi kaje kak barzo i lesno moga da se nau4a da programiram htmlili da rabotia s niakoi html redaktor? :allien Има "малка" разлика в термините Ако искаш да правиш дизайн на уеб страници и сайтове - само софтуер като GoLive на Adobe и Dreamweaver на Macromedia може да ти е полезен, щото програмките са много сериозни, но в същото време имат набор от инструменти и "магьосници", с които може да се справи и начинаещ потребител. Ако искаш обаче да "програмираш" HTML - тогава то трябва само един текстов редактор: vi или notepad, в зависимост от платформата и разбира се мнооого документация Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted April 20, 2003 Share Posted April 20, 2003 a pyk za ne-nachinaeshti : HTML 4.01 specification - http://www.w3.org/TR/html4/ syshto bih preporychal http://devedge.netscape.com/toolbox/sidebars/ na tezi moito uvajavat mozilla i imat nujda ot periodichni spravki sys HTML i CSS specifikaciite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.