djaba Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Продавам две тонколонки с активен събуфер (май така се казва )без драскотина, много качествена изработка, дълбок, плътен идеален звук, дървени кутии, леко зацапани капачета на малките колонки, но може да се свалят и да се изпере плата, отпред има надпис като за марка Uniteq, чудесни за компютър или нещо друго, не знам мощности, но са доста яки, ЦЕНА - 20лв. ПРОДАДЕНИ! Зарядно за лаптоп, ползвано е с Тошиба Сателит, но ги няма вече ни тошибата, ни сателита :-) Работещо, не загрява, дебели кабели, LiteOn, модел PA-1650-02, INPUT 100-240 v, ~1.6A, 50-60 Hz, OUTPUT 19V 3.42A 65W, пълен оригинал ЦЕНА - 20лв. ОТПАДА ОТ ПРОДАЖБА! Хард диск Seagate Barracuda 7200.7, 120 Gbytes, model ST3120827AS, Serial ATA перфектен, ползван е като втори хард и скоро е свален от работещ компютър, доколкото знам е безшумен и съвсем читав, ЦЕНА - 20лв. 15 лв. ПРОДАДЕН! Netbook Acer Aspire One ZG5 ПРОДАДЕН! СЪСТОЯНИЕ: Не пали. По последен спомен батерията държеше около 20 мин, матрицата е здрава, няма изгорели пиксели, клавиатурата е здрава, не липсват клавиши, харда е 160 Gb, има си всичко като истинска машина :-) Счупени са пантите!!! Продава се както е, ако иска някой и може да си го поправи или да се ползва за резервни части, няма зарядно към него. ЦЕНА - 20 лв. За връзка с мен предпочитам по телефон, моя номер е ***************************** Link to comment Share on other sites More sharing options...
gundur Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Взимам лаптопчето.Ще се разберем по телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Здрасти, ще взема тонколоните. Ще се разберем на лични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaba Posted January 17, 2015 Author Share Posted January 17, 2015 Здрасти, ще взема тонколоните. Ще се разберем на лични. ok, запазвам, пиши ми или се обади Взимам лаптопчето.Ще се разберем по телефона сделката е факт Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Нареждам се за зарядното, пусни ми телефон на лично. Обаче ще го взема към Петък, че съм извън Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaba Posted January 17, 2015 Author Share Posted January 17, 2015 Нареждам се за зарядното, пусни ми телефон на лично. Обаче ще го взема към Петък, че съм извън Пловдив. ОТПАДА ОТ ПРОДАЖБА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaba Posted January 23, 2015 Author Share Posted January 23, 2015 Не ме потърсиха за запазените неща, така че тонколоните и харда са в продажба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_ice Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Не ме потърсиха за запазените неща, така че тонколоните и харда са в продажба. колонките за мен ако може дай ми телефон на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaba Posted January 24, 2015 Author Share Posted January 24, 2015 колонките за мен ако може дай ми телефон на ЛС сделката е факт Айде, народе, остана само харда - Seagate Barracuda 7200.7, 120 Gbytes, model ST3120827AS, Serial ATA - нова цена 15 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaba Posted January 24, 2015 Author Share Posted January 24, 2015 Всичко е продадено! Темата е за архив! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.