vikktor Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Здравейте съфорумци, От няколко месеца търся квартира и постоянно удрям на камък. Първо брокерка прояви незаинтересованост като явно си има по-важни сделки. После попаднах на една и съща обява, но на 4 различни места, различна квадратура, етажи .... знаете как е. Два пъти бях воден на място, където всъщност нищо не видях поради различни причини и в крайна сметка - нищо. Обявите в интернет започват да ми изглеждат все по-нереални и въпросът ми към вас е:На кои агенции може да се разчита и биха свършили работя бързо и коректно Благодаря за отделеното време. Всякакви имена и телефони са добре дошли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 1. Купи си Пловдивски имоти. 2. Читави агенции - Ремакс, Римекс, Експрес консулт Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Здравейте съфорумци, От няколко месеца търся квартира и постоянно удрям на камък. Първо брокерка прояви незаинтересованост като явно си има по-важни сделки. После попаднах на една и съща обява, но на 4 различни места, различна квадратура, етажи .... знаете как е. Два пъти бях воден на място, където всъщност нищо не видях поради различни причини и в крайна сметка - нищо. Обявите в интернет започват да ми изглеждат все по-нереални и въпросът ми към вас е: На кои агенции може да се разчита и биха свършили работя бързо и коректно Благодаря за отделеното време. Всякакви имена и телефони са добре дошли. Има фейсбук група спец. за квартири в Пловдив - потърси я. Вътре има доста добри оферти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 13, 2015 Author Share Posted January 13, 2015 Много полезно. Благодаря @exabyte Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Коя групата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted March 8, 2015 Author Share Posted March 8, 2015 Доволен съм от Ангел от Римекс http://rimex-imoti.com/index.php?act=zapitvane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.