georgekodinov Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Да работи под windows xp. Търся нещо изгодно. Имайте предвид че новите са 15-на лв. Оферти на лично или като отговори на темата моля. От Пловдив съм. За тази цена с куриери не ми се занимава. Благодаря ви предварително за офертите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfor21 Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 ASUS ВН551G, Не мога обаче да и намеря задната планка - 6лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted January 7, 2015 Author Share Posted January 7, 2015 ASUS ВН551G, Не мога обаче да и намеря задната планка - 6лв. В какъв смисъл задната планка ? Можеш ли да ми я снимаш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 И от мен едно предложение: - 5лв.Плюс подарък мишка по избор. И: - 10лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted January 7, 2015 Author Share Posted January 7, 2015 Asus WL-138G 802.11g PCI Adapter 7лв. Как да се разберем да го взема това ? Диск с драйвери има ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted January 16, 2015 Author Share Posted January 16, 2015 В какъв филм ме вкара rumbata с тази карта не е истина. Картата си работеше, но линка с драйвера който даде беше за следващата версия на тази карта която беше с друг чип. След доста търсене намерих един драйвер но пък той рестартираше windows-а ако се опиташ да се свържеш с мрежа с парола. Отказах се. Темата е за ключ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.