Jump to content
BulForum.com

Продавам нови карти памет SDHC SanDisk Ultra 8GB 40mb/s class 10 266x

Recommended Posts

Имам за продаване 7 вече 5 броя SD HC карти памет марка SanDisk Ultra class 10 (266x) 40mb/s 

Картите са чисто нови. Закупени от емаг с гаранция от 2 години към тях. Отворил съм едната за проба и тя остава за мен. Получавате нова карта с гаранция 2 години считано от 29.12.2014г когато ми е приета поръчката.

Цена: 15 13 10 лева

Като за 4 броя карти поемам доставката до офис еконт за моя сметка ;)

Това вече ми е крайната цена някой ако иска по-евтино да се възползва от безплатната доставка за 4 броя ;)

картите са тези > http://www.emag.bg/karta-pamet-sandisk-sdhc-ultra-8gb-class-10-sdsdun-008g-g46-fc/pd/D4JYMMBBM/

На снимките се вижда документа с който пристигнаха от еконт.

При желание от ваша страна отварям картата и я проверявам преди да я изпратя дали работи!!! Само при изрично ваше желание!!!

Картите се намират в Белозем (или Раковски където работя като предварително сме се разбрали да взема)

Иначе изпращам с еконт от офис до офис или врата по ваше желание.

За контакти тук на лично или на емайл admin @ belozem.org  ако някой иска да ме чуе по телефона О883 36 52 7О

Снимки:

00dbf2d8c3dc8314.jpg6121aba49b7ef1f2.jpg5b1c70c400b7e5f2.jpg8206cf5a845f6579.jpg

9fff438ef91d0c72.jpg

Линка мисля, че го оправих.

Причината за продажбата, е че не ми трябват. А по късмет успях да ги взема малко по-евтино от 19,99лв каквато им е цената в момента.

И мисля, че цената на която ви ги предлагам е разумна ;)

За да е по атрактивна цената за колеги от форума я намалявам на 13 лв за брой... а и гаранцията вече тече а си седят. Като за 3 броя карти поемам доставката до офис еконт за моя сметка ;)

По въпроса за търга, за който попита в рапорта: затварям тази тема, а ти си пусни нова тема-търг, като я съобразиш с правилата при пускане на такава тема.

• 2 weeks later...

В емагЪ най-евтината SD карта 4GB Class 4 e с цена: 10,99лв.... та редуцирам цената....

Новата цена е 10 лева за карта, като вече за 4 броя карти безплатна доставка до офис еконт ;)

Това вече ми е крайната цена някой ако иска по-евтино да се възползва от безплатната доставка за 4 броя ;)

Налични са 5 броя карти

Благодарности на модераторите ;)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...