muhaha Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Имам за продаване 7 вече 5 броя SD HC карти памет марка SanDisk Ultra class 10 (266x) 40mb/s Картите са чисто нови. Закупени от емаг с гаранция от 2 години към тях. Отворил съм едната за проба и тя остава за мен. Получавате нова карта с гаранция 2 години считано от 29.12.2014г когато ми е приета поръчката. Цена: 15 13 10 лева Като за 4 броя карти поемам доставката до офис еконт за моя сметка Това вече ми е крайната цена някой ако иска по-евтино да се възползва от безплатната доставка за 4 броя картите са тези > http://www.emag.bg/karta-pamet-sandisk-sdhc-ultra-8gb-class-10-sdsdun-008g-g46-fc/pd/D4JYMMBBM/ На снимките се вижда документа с който пристигнаха от еконт. При желание от ваша страна отварям картата и я проверявам преди да я изпратя дали работи!!! Само при изрично ваше желание!!! Картите се намират в Белозем (или Раковски където работя като предварително сме се разбрали да взема) Иначе изпращам с еконт от офис до офис или врата по ваше желание. За контакти тук на лично или на емайл admin @ belozem.org ако някой иска да ме чуе по телефона О883 36 52 7О Снимки: Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 линка е 404, причина за продажба? Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted January 5, 2015 Author Share Posted January 5, 2015 Линка мисля, че го оправих. Причината за продажбата, е че не ми трябват. А по късмет успях да ги взема малко по-евтино от 19,99лв каквато им е цената в момента. И мисля, че цената на която ви ги предлагам е разумна Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted January 6, 2015 Author Share Posted January 6, 2015 За да е по атрактивна цената за колеги от форума я намалявам на 13 лв за брой... а и гаранцията вече тече а си седят. Като за 3 броя карти поемам доставката до офис еконт за моя сметка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 По въпроса за търга, за който попита в рапорта: затварям тази тема, а ти си пусни нова тема-търг, като я съобразиш с правилата при пускане на такава тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted January 21, 2015 Author Share Posted January 21, 2015 В емагЪ най-евтината SD карта 4GB Class 4 e с цена: 10,99лв.... та редуцирам цената.... Новата цена е 10 лева за карта, като вече за 4 броя карти безплатна доставка до офис еконт Това вече ми е крайната цена някой ако иска по-евтино да се възползва от безплатната доставка за 4 броя Налични са 5 броя карти Благодарности на модераторите Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted February 3, 2015 Author Share Posted February 3, 2015 Моля темата да бъде затворена няма вече да ги продавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.