Jump to content
BulForum.com

HUAWEI Ascend G6 - Dual SIM версия, чисто нов с подаръци

Recommended Posts

ЗАБЕЛЕЖКА: това е 100% оригинал, но dual SIM версия с пълноценна 3G употреба у нас !!!

Здравейте ! Предлагам Ви мобилен телефон HUAWEI Ascend G6 dual SIM !

Телефона е абсолютно нов с един тестови разговор от 1-2 минути !

Черна бройка в пълен фабричен комплект !

Многоезично меню ( включително и Български език ) и свободен към всички Оператори !

Телефона е без гаранция в България ( но има такава към голям китайски търговец ) !

Телефона се предлага в комплект със сниманият черен пластиков кейс ...той е подарък !

Има и подарък позлатен антирадиационен стикер, метална тапичка с камъче за защита на изхода за слушалки, хубав стилус и силиконова поставка за употреба на бюро /маса !

Има и екранен протектор в комплекта !

Линк с реални снимки ( срам ме е да кажа, че съм ги правил аз ...телефона е безупречен ) - http://olx.bg/huawei-ascend-g6-dual-sim-versiya-chisto-nov-i64878900

ЦЕНА на комплекта ( без луксозният кейс ) - 320.00 лева 310.00 лева

ЦЕНА на черният луксозен кейс тип тефтерче - 20.00 лева !!!

ЦЕНА само за потребителите на този форум на всичко на снимките ( телефон, пластиков оригинален кейс, луксозен кейс, аксесоари ) - 315.00 лева !!!!!!!!!!

Продава се поради наличие на една свободна бройка !

Намира се в гр.Плевен и ще бъде изпратен единствено с ЕКОНТ в  безупречна опаковка и дадени права за преглед и тест ( моля Ви съобразете, че уреда използва micro SIM формат на картите ) !

За контакти, моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg

Гарантирам за коректно поднесена информация и автентични снимки !!!

ПРОДАДЕН !!!

:starwars:

ЦЕНА на комплекта ( без луксозният кейс ) - 320.00 лева 310.00 лева

ЦЕНА на черният луксозен кейс тип тефтерче - 20.00 лева !!!

ЦЕНА само за потребителите на този форум на всичко на снимките ( телефон, пластиков оригинален кейс, луксозен кейс, аксесоари ) 310.00 !!!

:starwars:

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...