Jump to content
BulForum.com

Продавам Sapphire r9 270 X Toxic ползвана 6 месеца СПЕШНО

Recommended Posts

Привет на всички!Притиснат от обстоятелствата съм склонен да се разделя с хубавата си видео карта на смешна за мен поне цена.В момента струва 430 там откъдето я купих аз и искам 220.

Без пазарлъци уговорки и т.н.Видеото е перфектно-в пълен комплект с кутия и т.н.Разполагам с гаранция,касова бележка давам и седмица за тестове-може дори и вкъщи да се види на място как работи не е проблем.Просто ми е спешно и предпочитам днес да я продам ако е възможно.Това обаче не означава че ще я подаря съвсем без пари.Никога не е копала,пък и то кой копа вече работила си е с натиснат бутон на фабричния клок и така.Дори не е и играно кой знае колко-повечето време се  е ползвала за филми и нет!Обявата е за Пловдив в рамките на деня ЦЕНА 220 лв-картата я получава първия обадил ми се по телефона-0894 812091!Нямам възможност да следя форума постоянно.Мисля че цената е повече от реална за това което предлагам.Моля без оферти за бартери отбивки от цената и т.н тъй като наистина ми е спешно.Поздрави,благодаря за разбирането!

Темата е за затваряне-то бива бива криза,ама за 50 процента от цената продавам кажи речи нова карта...Нямам намерение да правя подаръци.Преди 2 години съм продавал компоненти тук за 2 часа,но пък в крайна сметка като не му трябва на никой живи и здрави...Поздрави!

Темата е за затваряне-то бива бива криза,ама за 50 процента от цената продавам кажи речи нова карта...Нямам намерение да правя подаръци.Преди 2 години съм продавал компоненти тук за 2 часа,но пък в крайна сметка като не му трябва на никой живи и здрави...Поздрави!

Нали разбираш, че в момента се разпродават масово копачки и за ТЕЗИ пари може да се вземе R9 280X с гаранция от над година, година и половина?

Колега всеки сам преценя дали да вземе карта която е копала 24/7 макар и на изгодна цена па било тя и на една година или по малко! Аз лично

карти който са копали изобщо не поглеждам. Но свят широк и хора най различни както и мнения. Поздрави

Ти не, но много хора - да :) Да не говорим, че всяка една копачка дори и с раздрънкан вентилатор подлежи на гаранционна замяна.

Колега всеки сам преценя дали да вземе карта която е копала 24/7 макар и на изгодна цена па било тя и на една година или по малко! Аз лично

карти който са копали изобщо не поглеждам. Но свят широк и хора най различни както и мнения. Поздрави

Няма смисъл да се ядосваш колега ;) аз продавам Р9 290 чисто нови за 400 лв с 2 години гаранция и те хората се пазарят ти искаш за 270 200лв + .

Така е, да са живи и здрави миньорите :beer:Жалко, че нямам пари, иначе бих взел една от колегата @madnez :)

В момента реалната пазарна цена на втора ръка Р9 270X е около 180-190лв, но за да се продаде бързо, трябва да се падне още. Не е приятно, но е факт!

Кой пък ви каза че е копала само не мога да разбера?Аз пари си намерих така или иначе не се ядосвам...Поздрави и весели празници!За 180 190 лв може да дам на някой да се снима с нея.И не знам мода коя част от темата е за затваряне не можа да разбере.И спрете да правите генерални заключения дали е копала или не че ми става смешно!В случай че не знаете да ви обясня при продажба се гледа цената на новия компонент и може дори и 70 процента да се търсят-оня ден минах през колегата asasas човека се занимава отдавна с компютри-вярно не му трябваше картата,ама бая и се порадва.Както и да е форуми бол,ама от този аз лично се отказвам само евтини номера се правят за някой лев надолу.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...