MaiconDogg Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 Та значи на Опел Корса-та леко ударих отзад багажника точно където е емблемата . Получи се леко вдлъбнато на вътре, не е голямо но ме дразни така . Някой знае ли къде в Пловдив има добри майстори и могат да ми е оправят ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Който и да ти препоръчаме, после, ако не останеш доволен, защото 90% са мизерници, които гледат да скатаят от всичко, за да им е по-голяма печалбата, после ще ни плюеш. За тенекеджийство и бояджийство - сам избираш, после да няма виновни. Аз съм ползвал услугите на няколко сервиза, все големи и хвалени и не съм доволен от нито един от тях. Да, боядисват и мяса, но не е като да няма разлика и всичко да е изпипано. Последно бронята ми се обели, малко преди да продам колата, та ходих да му набия чумбера на малоумника и след малък спор я взе пак и я боядиса. После какво е станало - не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Бях писал и в някоя друга тема тука за тенекеджия и бояджия, аз ти препоръчвам в Ягодово, левия ръкав от Пловдив, след 100-на метра се оглежда за камера вдясно от пътя, в един двор е. Влизаш и питаш. От всички, съм най-доволен от него, стига и той да не е преял вече, че ако ти разправям аз какви грандиозни проблеми имах миналата седмица от един много прехвален майстор, основно популярен и рекламиращ се сред форума на Рено - просто няма да ми повярваш. На никой не му пожелавам подобно нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted December 11, 2014 Author Share Posted December 11, 2014 Ами каквото и да стане това , сега направо като го видя и си блъскам главата. . Бях днес към Ягодово но онези момчета не работят там вече , мисля че от скоро са се махнали и сега незнам къде са.Така , че Лусиано ако можеш сподели за което място говориш за автотенекеджия да мина да видя за какво става въпрос , то е ясно , че Пловдив май няма добър поне да избера най-добрия от тези който има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Сервизи бол, но пак казвам, за да няма сърдити после, няма да казвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted December 12, 2014 Author Share Posted December 12, 2014 Утре ще ходя на перфект ауто в тракия в крайна сметка да проверя за цени и тн ... Освен ако някой не даде по добра идея до утре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Ами каквото и да стане това , сега направо като го видя и си блъскам главата. . Бях днес към Ягодово но онези момчета не работят там вече , мисля че от скоро са се махнали и сега незнам къде са.Така , че Лусиано ако можеш сподели за което място говориш за автотенекеджия да мина да видя за какво става въпрос , то е ясно , че Пловдив май няма добър поне да избера най-добрия от тези който има. Сигурен ли си? Аз сега го търсих го гугъл мапс и със сравнително голяма сигурност си мисля, че беше това: https://www.google.bg/maps/@42.1143631,24.8470386,3a,75y,261.53h,63.94t/data=!3m4!1e1!3m2!1sGExKgneQ_j3U-n2jGMy69A!2e0 Доста се е променило, откакто аз ходих, но по местоположение, ми се струва, че е същото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted December 12, 2014 Author Share Posted December 12, 2014 Ако говориш за това което показваш значи говорим за различно .. Аз бях малко след излизане от Пловдив по пътя към Ягодово в една отбивка в ляво ..Това да ми дадеш номер ? И някаква идея как ще го намеря.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Има вариант и да я закараш в тенекджийския сервиз на Стефанов и да ти кажат колко ще ти вземат за ремонта. Не мога да гарантирам, че цената ще е добра или, че ремонтът ще е качествен, тъй като много опит с тенекеджии нямам. Въпреки това, там съм карал 2 пъти Астрата за ремонт на броня и забележки нямам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted December 12, 2014 Author Share Posted December 12, 2014 Има вариант и да я закараш в тенекджийския сервиз на Стефанов и да ти кажат колко ще ти вземат за ремонта. Не мога да гарантирам, че цената ще е добра или, че ремонтът ще е качествен, тъй като много опит с тенекеджии нямам. Въпреки това, там съм карал 2 пъти Астрата за ремонт на броня и забележки нямам. Дай адрес и номер Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Има вариант и да я закараш в тенекджийския сервиз на Стефанов и да ти кажат колко ще ти вземат за ремонта. Не мога да гарантирам, че цената ще е добра или, че ремонтът ще е качествен, тъй като много опит с тенекеджии нямам. Въпреки това, там съм карал 2 пъти Астрата за ремонт на броня и забележки нямам. Не, човек, за Бога, не ходи там. И там съм бил, 250лв на детаил е цената, но качеството е катастрофално! Боята е ок, обаче всички щипки ще откриеш, че са почупени неспасяемо много скоро. Развалиха ми ръчната спирачка там, отказаха да поемат отговорност и нокога повече не се оправи проблема. Боядисвал съм там цяла страна на кола, свалял съм предно стъкло за ремонт на ръжди, не е като да нямам опит с тях. Ако говориш за това което показваш значи говорим за различно .. Аз бях малко след излизане от Пловдив по пътя към Ягодово в една отбивка в ляво ..Това да ми дадеш номер ? И някаква идея как ще го намеря.. Значи, това е в самото село, като влизаш от Пловдив - пътя се разклонява на две. Завиваш по левия път, караш само направо. Пада се почти в края на селото, в дясно от пътя е това. Аз помня, че човека си живееше там и затова бях много изненадан, че не работи вече. Имаше и магазин за бои в самата къща, както и камера. Хората бяха много приятни, обясняваха ми надълго и широко какво може и какво не може, докараха ме с тяхна кола до Пловдив, след като им оставих моята. Качеството не се различава от гореописания Стефанов. За сметка на това обаче, потрошени елементи не открих. Цената е 3 пъти по-ниска /или поне така беше/. Не ми е никакъв този, просто споделям мнение. От сервизи аз много, много съм патил и то болезнено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted December 12, 2014 Author Share Posted December 12, 2014 Ако дадеш и номер ..злато ще си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Значи, това е в самото село, като влизаш от Пловдив - пътя се разклонява на две. Завиваш по левия път, караш само направо. Пада се почти в края на селото, в дясно от пътя е това. Аз помня, че човека си живееше там и затова бях много изненадан, че не работи вече. Имаше и магазин за бои в самата къща, както и камера. Хората бяха много приятни, обясняваха ми надълго и широко какво може и какво не може, докараха ме с тяхна кола до Пловдив, след като им оставих моята. Качеството не се различава от гореописания Стефанов. За сметка на това обаче, потрошени елементи не открих. Цената е 3 пъти по-ниска /или поне така беше/. Не ми е никакъв този, просто споделям мнение. От сервизи аз много, много съм патил и то болезнено. Аз май се сещам за кой става дума, но ми се губи името. Има двор и нещо като офис, където е жената на човека. Ей, как се казваше... Имаше двама бояджии с такова име в Ягодово и все ги бъркаха. Влиза се вдясно, на супер криво място и като се излиза, много се внимава, да не те отнесе някой камион. Едит: Дали не се казваше Петьо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted December 14, 2014 Author Share Posted December 14, 2014 В крайна сметка ми препоръчаха друг човек и се разбрахме към четвъртак - петък да е оправи . Вдлъбнатината е г/д 30 см и каза , че ще ми струва 120 лева , ще напиша впечатленията си след като е оправи и евентуално къде му е гаража , за да е от полза на друг с такива проблеми тъй като виждам , че из нета няма много положителни коментари за тоя вид услуги в Пловдив . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Тракия до бл.233 в 'карето' на Христолов. Краси се казва майстора. Предлага качествени или евтини ремонти, който както си пожелае. Пробвал съм двата типа-има осезаема разлика. Телефон нямам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 При това положение иди в сервиз ТРАКИЯ, за 150 лева ще ти направят и боядисат капака цялостно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted December 14, 2014 Author Share Posted December 14, 2014 При това положение иди в сервиз ТРАКИЯ, за 150 лева ще ти направят и боядисат капака цялостно. Къде се намира и как му е номера евентуално да вида и него . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Сервиз ТРАКИЯ е долу до Пулпудева. Подминаваш я по паветата и ти се пада отдясно, веднага след автосалона на ЛАДА. Вътре търси Петър Мишев. 0888836908. Той е шефа на тенекиджиите и бояджиите. Покажи му колата и така нататък. Работя с тия хора от 1998 и нямам случай да съм бил недоволен. Не съм срещал по-ниски цени от техните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted December 16, 2014 Author Share Posted December 16, 2014 В крайна сметка днес бях до сервиз Тракия и там ми беше казана малко по висока цена но пък ми вдъхнаха доста повечко доверие и оставих колата , учудващо за мен беше че пича при който бях първо ми каза , че ще успее да е направи едва за ден а в Тракия до четвъртак - петък . Та задължително ще напиша резултата какъв е след като взема колата , но си мисля , че ще е направят перфектно и ще имам да черпя Раптор една бира . Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Дам, за някои неща човек е по-добре да плати повече пари - касаещи сложни процедури. И винаги е добре човек да проверява и другаде цените - дори аз не ползвам винаги сервиза за които знам, че 100% е точен, просто защото някои неща могат да се свършат много по-евтино другаде и не изискват специални познания или отношение... но с други, като боята и тенекиите не е така и винаги е по-добре да платиш повече за да получиш истински краен резултат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted December 18, 2014 Author Share Posted December 18, 2014 Колата е взех днес и е като нова , грам не личи удара отзад . Радвам се , че избрах да дам малко повечко пари и отидох в сервиз Тракия . Мерси и на Раптор , следващия път ( дано няма такъв де ) пак ще избера същия сервиз . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.