magnus Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Бех и предвидил бляскаво бъдеще в PC модинга, обаче смених изцяло концепцията за външния вид на новата ми машинка и показаната горе кутийка артисва.Цена - 15 лв.Обявата е само за Пловдив и то през почивните дни. Връзка на ЛС, или за предпочитане на скайпа в подписа. Пазарлъци и предложения за трампи, предпочитам да няма.Да взема да я опиша:Място за едно 5.25" устройство и две за 3.5", като едното е с капаче - демек за четец за карти става. Стандартните бутони за пускане и рестартиране, LED-ове за HDD activity и Power ON.В долната част има 2 USB порта, микрофон и слушалки, НО липсват кабелите за връзка с дъното - на втория ред със снимки, се виждат конекторите. Тук е мястото всеки да прецени, дали ще се оправи с проблема. Ако има неясно нещо по обяснението, питайте.Ламарината е стандартно тънка, като на повечето китайски кутийки. По капака и предния панел, има драскотини от премятане и съхранение . В задния край можа да се монтира 92 мм. вентилатор, стандартно е за FLEX АТX захранване... от тук нататък, кой какво ще монтира и преработва, не е моя работа - принципно има потенциал за HTPC, че даже и за по-хард модинг от страна на любителите на т.нар. Small Form Factor.Едно дънце на оттърване, ако някой го иска без пари и без да се ангажира с покупка на кутийката, само трябва да дойде до маалата да си го вземе. Предупреждавам, че е доста вехто, всеки да си прецени струва ли си разкарването. Обаче пък го оборудвах с процесорче и рамец. Цяла сутрин се гъзурих да го пробвам - работи на 6. Модела е MEW-AM, ASUS-ко е, обаче е сваляно от маркова машина и производителя не е изписан на платката. Накратко - целеронче на s370 566MHz, дънцето и 2x128 MB SDR минаваща 2 pass-а Memtest без грешка. Трябва да се сложи радиатор на чипсета, не знам дали е имало изначално - то и така ще работи, но е желателно да се охлажда според мен.Слагам и една снимка, макар, че като я гледам, можеше и без нея да мина, че бая калпава стана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.