mIRCata Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Душите на вторите деца, които не е трябвало да се раждат Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 http://www.androidauthority.com/cyanogen-will-continue-support-oneplus-one-572338/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Какво се случва като си поиграеш малко с 1+1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Чудя се да си взимам ли такъв. Един приятел ми предлага да ми даде неговия invitation - преценил че екрана му идва голям... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Вземи си го-ако нещо не ти ареса лесно ще го продадеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Аз бих го взел. От любопитство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Ами скрииншотите показват как се справя хардуеър-а. Аз подтвърждавам всяка една дума на Кръстника, че е вярна, от там нататък всичко е въпрос на вкус и избор Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Мен това, което ме спира е, че от Galaxy Active съм безкрайно доволен. С него си влизам в сауната и грам не ми дреме. Всъщност по него познавам кога са минали 10 минути - като вземе да ми пари прекалено на пръстите значи е време да излизам Ще видим моя човек кога ще ми го прати. Сега си го е поръчал на неговия адрес да го бил разгледал от любопитство ама ужким не го искал и щял да ми го прати... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Чудесно телефонче, бие Note 4-ката https://www.dropbox.com/s/uow4b11th1a77pe/2014-12-20%2005.14.02.png?dl=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Чудя се да си взимам ли такъв. Един приятел ми предлага да ми даде неговия invitation - преценил че екрана му идва голям... Изчакай Mi Note,ако не ти е прекалено голям Но пък интерфейса на MIUIсъщо може да не ти хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Мен това, което ме спира е, че от Galaxy Active съм безкрайно доволен. С него си влизам в сауната и грам не ми дреме. Всъщност по него познавам кога са минали 10 минути - като вземе да ми пари прекалено на пръстите значи е време да излизам Ще видим моя човек кога ще ми го прати. Сега си го е поръчал на неговия адрес да го бил разгледал от любопитство ама ужким не го искал и щял да ми го прати... От сега да ти кажа, че ОРО няма да издържи в сауна или под вода. Ако някой иска 1+1, 20 януари е датата => https://oneplus.net/jan20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Вчера видях един такъв.Тва е ебаси огромното нещо.Мисля си че е по-голямо от Note 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Свиква се А и благодарение на дизайна е възможно да се борави с него и с една, средностатистическа, ръка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 http://hicomm.bg/produktovi-novini/one-plus-two-shte-ima-5-5-inchov-qhd-displej.html OnePlus Two Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 http://hicomm.bg/produktovi-novini/one-plus-two-shte-ima-5-5-inchov-qhd-displej.html OnePlus Two Че такъв телефон ще има, ще има, но спецификациите са далеч от сигурни, макар че ако се окажат наистина такива би било много добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Някой помни ли моите думи преди години че дори резолюция 1920х1080 не е достатъчно добре на екран на телефон. Ето взеха да ги правят. Хората, спорещи, че ретината не можела да различи повече какво ще кажат сега ми е любопитно Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Някой помни ли моите думи преди години че дори резолюция 1920х1080 не е достатъчно добре на екран на телефон. Ето взеха да ги правят. Хората, спорещи, че ретината не можела да различи повече какво ще кажат сега ми е любопитно Не че споря, но според мен лично основно го правят за да имат извинение да ти вземат повече пари от предния път и да те подтикнат да си вземеш нов телефон Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Не че споря, но според мен лично основно го правят за да имат извинение да ти вземат повече пари от предния път и да те подтикнат да си вземеш нов телефон Нищо подобно. Замисли се ако четеш книга колко букви имаш на един ред (при доста голям шрифт това са около 30 на ред). Сега раздели 1080 на 30 и получаваш че матрицата за 1 буква е около 36 пиксела широка. Отвори един Paint или нещо подобно и се пробвай на матрица 30х50 да нарисуваш Ж, Ф, М, Д или Л ама както го виждаш във вестника (или шрифт от сорта на times new roman). Май изобщо не са чак толкова много. Даже за да не е ръбеста буквата трябва да използваш font smoothing и да слагаш сиви пикселчета тук и там. Сега убеди ли се, че всъщност 4к разделителна способност на 5 инча изобщо не е чак толкова много? И буквите само изглеждат ок на телефона, но реално ако нямаше font smoothing дори и другите хора (не само аз) щяха да забелязват че има нещо, което не е наред.... А ти изглежда ок, защото си свикнал да са назъбени на компютъра, а дори macbook retina display с неговите 2880х1800 на 15 инча използва subpixel rendering за текста за да изглеждат по-добре нещата. Ето ти screenshot увеличен 10 пъти: ето го и оригинала: Матрицата на това Ж е 60 на 60 пиксела, а при мен като размер е точно колкото ей това Ж - т.е. по времето когато взимах screnshot-a от Word. Иначе браузъра май съм му изключил subpixel renderinga и в него Ж-то е точно това: Т.е. дори на "ретина" дисплей за да няма нужда от такива еквилибристики трябва разделителната способност за 1 буква да е поне 3 пъти по-висока от сегашната (1080) - излиза че даже 4к дисплей на 5" екран не е достатъчно добър наздраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Чудя се да си взимам ли такъв. Един приятел ми предлага да ми даде неговия invitation - преценил че екрана му идва голям... И аз всеки път играя в ибей за такъв, но всеки път стигаме до моята психилогическа граница от 300 долара(цифра, която за телефон не ми се ще да давам). Обувки - да, яке - да, блоу офф - да, обаче за телефона съм скъперник голям :D Ще почакам още малко и все някой ще клекне Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 наздра ве Okay, съгласи ме, не знаех за тези подробности Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Вчера видях един такъв.Тва е ебаси огромното нещо.Мисля си че е по-голямо от Note 3 Почти напълно еднакви са. Колежката има Ноут и ги сравнявахме, само че ноутът е леко по-трътлест, поне според мен. А иначе, аз имам малка ръка, но пауър бутонът и за звука са разположени така, че дори аз с мойте лилипутски пръсти мога да ги достигна. Свиква се с времето 152.9 x 75.9 x 8.9mm (One+) 151.2 x 79.2 x 8.3 mm (Note3) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 <offtopic> Малък телефон е Nokia E52 и подобните. Всичко друго с touch screen е по-добре да е колкото може по-голямо стига да ти влиза в джоба. </offtopic> Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Днес ужким можело да се купи без invite... евентуално... ако им работи сървъра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 2, 2015 Author Share Posted May 2, 2015 Днес получих няколко последователни ъпдейта, като последния беше огромен и в крайна сметка инсталира Android Lollipop 5.0.2. Има интересни нововъведения, но тази вечер не ми се бъзика, ще го гледам утре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Днес получих няколко последователни ъпдейта, като последния беше огромен и в крайна сметка инсталира Android Lollipop 5.0.2. Има интересни нововъведения, но тази вечер не ми се бъзика, ще го гледам утре. Как става това? Мога ли и аз да си го направя без да прецакам системата генерално? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.