Jump to content
BulForum.com

Подарявам малко сладко котенце, женско

Recommended Posts

Ето тази сладурана си търси дом.

Историята и е че преди две седмици я намерих пред блока със счупено краче, това беше точно преди големите дъждове. Влачеше си едното задно краче и просто не можах да я оставя да умре. Заведох я при доктор Коко (в Кичук-а зада училището "Дим. Талев") и след рентгенова снимка показваща счупване на бедрена кост той я оперира. За щастие всичко мина благополучно и котенцето се оправи. Проблема ми е че в къщи имам шест килограмов котарак и няма как да ги гледам заедно с този мъник, не мога да ги остава даже за миг сами. Затова и се опитвам да намеря дом за малката сладурана. Котето е много гальовно и игриво, има хигиенни навици и е обезпаразитено външно (заради операцията вътрешно след няколко дена).

Ако някой иска да осинови котенцето да ми се обади на 0889 270572 - Тодор или да ми пише ЛС.

Преди операцията

Рентгеновата снимка

Ето така с телчета и укрепи костта доктора. Ще си ги носи до живот.

Веднага след операцията

Последни сники, две седмици след операцията

Пиши тук: https://bg-bg.facebook.com/pages/Animal-Hope-Bulgaria-Plovdiv/174262095959354

Както си подготвил темата така я пусни и там, много добре се е получило. Те не, че си нямат животинки за осиновяване, но може някой да стане поне приемен родител... А се надявам котето да си намери грижовен стопанин за постоянно :) 

• 2 weeks later...

Едно момиче го осинови и страшно много си го обича :) Снимката е вече със нея.

Ако някой иска да осинови котенце и да му помогне мога да го свържа с един мой приятел. Той прибра 4 или 5 изоставени котета и им търси дом. Пишете ми ЛС за подробности.

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...