TED Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Ето тази сладурана си търси дом. Историята и е че преди две седмици я намерих пред блока със счупено краче, това беше точно преди големите дъждове. Влачеше си едното задно краче и просто не можах да я оставя да умре. Заведох я при доктор Коко (в Кичук-а зада училището "Дим. Талев") и след рентгенова снимка показваща счупване на бедрена кост той я оперира. За щастие всичко мина благополучно и котенцето се оправи. Проблема ми е че в къщи имам шест килограмов котарак и няма как да ги гледам заедно с този мъник, не мога да ги остава даже за миг сами. Затова и се опитвам да намеря дом за малката сладурана. Котето е много гальовно и игриво, има хигиенни навици и е обезпаразитено външно (заради операцията вътрешно след няколко дена). Ако някой иска да осинови котенцето да ми се обади на 0889 270572 - Тодор или да ми пише ЛС. Преди операцията Рентгеновата снимка Ето така с телчета и укрепи костта доктора. Ще си ги носи до живот. Веднага след операцията Последни сники, две седмици след операцията Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Пиши тук: https://bg-bg.facebook.com/pages/Animal-Hope-Bulgaria-Plovdiv/174262095959354 Както си подготвил темата така я пусни и там, много добре се е получило. Те не, че си нямат животинки за осиновяване, но може някой да стане поне приемен родител... А се надявам котето да си намери грижовен стопанин за постоянно Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Че то котето го има вече там! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadostIvanova Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Котенцето намери ли си дом вече? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted November 18, 2014 Author Share Posted November 18, 2014 Едно момиче го осинови и страшно много си го обича Снимката е вече със нея. Ако някой иска да осинови котенце и да му помогне мога да го свържа с един мой приятел. Той прибра 4 или 5 изоставени котета и им търси дом. Пишете ми ЛС за подробности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadostIvanova Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Може ли да напишете контактите на този ваш приятел? Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.