divanov Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybadams Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 ако са чисто нови не виждам разлика с цената в магазините ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted November 10, 2014 Author Share Posted November 10, 2014 Опитвам се но нещо не разбирам коментара ти, явно че и аз съм с магазин и разлики с останалите в цените има доста(и в двете посоки). Главната разлика от останалите магазини е, че аз приемам оферти, ако имаш такава съм готов да я чуя? MOD. EDIT: 12А. Този форум/раздел е предназначен за продаване и купуване на лични стоки в ограничени количества. Това означава, че ако сте фирма/ET и/или искате да продавате масово даден продукт, то мястото на обявата ви не е тук, а някъде където ще трябва да си платите. Такива теми до момента бяха затваряни, а от този момент нататък ще бъдат трити директно, а потребителят, който ги е пуснал ще бъде предупреден - често с допълнително наказание, което ще гарантира, че ще се съобразява с това правило. Целта на правилото е да не превръща форума в място за комерсиално въртене на бизнес, защото той не е такова място, а е единствено за нормалните хора, които търсят да си закупят нещо в единична бройка (бройки) или да продадат нещо, което вече не им е нужно. Казаното важи с пълна сила и за селскостопанската продукция, дори и да е лично производство. Темата се затваря за нарушение на точка 12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 12А. Този форум/раздел е предназначен за продаване и купуване на лични стоки в ограничени количества. Това означава, че ако сте фирма/ET и/или искате да продавате масово даден продукт, то мястото на обявата ви не е тук, а някъде където ще трябва да си платите. Такива теми до момента бяха затваряни, а от този момент нататък ще бъдат трити директно, а потребителят, който ги е пуснал ще бъде предупреден - често с допълнително наказание, което ще гарантира, че ще се съобразява с това правило. Целта на правилото е да не превръща форума в място за комерсиално въртене на бизнес, защото той не е такова място, а е единствено за нормалните хора, които търсят да си закупят нещо в единична бройка (бройки) или да продадат нещо, което вече не им е нужно. Казаното важи с пълна сила и за селскостопанската продукция, дори и да е лично производство. 6. Цената се определя от продавача. Предлагане на цени, които са с голяма разлика под цената определена от продавача, ще се трият директно.От друга страна - определяне на цена, еднаква или по-висока от тази в официален магазин, на един и същ продукт, с едни и същи екстри към него, е крайно нежелателно и е възможно да бъде третирано от модераторите като изкуствено завишена цена с цел бъдещи ъпове с редукция на цената, така че сверявайте цената си, преди да я поставите! Помислете, че никой няма да предпочете да купи от човек дадена стока, при положение, че абсолютно същата стока се продава в магазина нова и с гаранция. Това искаше да каже човекът, а то като цяло е разтегливо понятие, та не е ясно колко ще бъде отразено от модераторите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted November 10, 2014 Author Share Posted November 10, 2014 Имам и други лаптопи, тези са на по няколко месеца вече и искам да ги изчистя, затова ги пуснах в olx и тук. Не търся конфронтация с никого, а да свърша работа на някой който иска нов лаптоп и иска да го вземе на цена под тази в магазините, както и аз да върна поне част от средствата които съм затворил в тях. В този форум участват много хора, работещи в компютърни фирми и смятам че е добро място за тази обява - може някой да препродаде на свой клиент с печалба за моя сметка. И пак да кажа цените са широко отворени за коментар, очаквам всякакви предложения, което няма да го видите в магазините, затова смятам че е обява за този форум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.