GoDL1Ke Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Znachi moq vapros e dali shte moga da igraq "Enter The Matrix" na "Windows 98"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Аз съм с Win98. Преди я имах, върви под 98. Яка е играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Щом казваш ,че ще тръгне ей сега ще я сваля от warez.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Хора - проблем! Свалих играта преди няколко месеца, играх я, писна ми, изтрих я. Сега обаче пак ми се е прииграла. Свалих я пак. Почнах да я инсталирам, ама на края на 2ри диск ми иска пак първи, като го маунтна, ми казва, че има някаква грешка и ми показва хубаваа картинка на десктопа. Свалих СиДи2 наново, ънрарнах го пак, ама - същата работа. Та, някой да ми каже, проблемът къде е? Няма как да е в компа ми, щото вече съм я играл, а и от диска няма как да е, щото съм го свалял вече и е бачкал... Ако я сваля от някъде другаде ще работи ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.