Nanko Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Търся някой от тези телефони: http://www.gsmarena.com/results.php3?nCPUCoresMin=2&nRamMin=1500&chkGPS=selected&sMakers=59,5,2,50,41,45,73,20,4,1,6,11,9,3,7,19,44,62&sNumberSIMs=1,2,3&sOSes=2&sWLANs=2 или да отговаря на следните характеристики: 2 сим карти (или повече) андроид 2 ядра на процесора (или повече, тези с чипсет MT/MTK не са за предпочитане) 1,5 GB RAM (или повече) Към камера/камери нямам изисквания. Резолюцията на дисплея не е от голямо значение, но ако има защита като Gorilla Glass са с предимство. Цената трябва да е под 300 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Нанко, я виж едно предложение, което не е мое, но аз си "внесох" за колеги няколко броя от модела и смело заявявам, че е прекрасна машина за парите си ... FOXCONN InFocus M310 - http://olx.bg/prodavam-nov-telefon-foxconn-infocus-m310-i58870626 Цената му в Китай е между 103.00 - 112.00 USD преди 2-3 седмици при изряден търговец и със /без силиконов кейс в отделните предложения ! Цената на която го дава потребителя в посоченият сайт е добра и ако коректно е описал "НОВ" е добро попадение ! Лични възгледи за машинката: + солиден, безупречно сглобен, 4-ядрен с Т-модификация ( 4 х 1.5GHz ), приемлив размер ( 4.7" ), Горила стъкло версия 3, усилена батерия ( 2450 mAh май бе ,че не ми се влиза в сайта ), ясна и силна слушалка, две SIM карти с нормален размер, стилен дизайн ........ - дават за минус разположението на функционалните 3 бутона на тъча и ,че самият той е двуточков ( никакъв проблем ) ! Телефона е бърз и допадна на всички мои познати и на мене ! Черната версия е доста стилна ! FOXCONN е изпълнителя по производство/ сглабяне на продуктовата линия на Apple - iPhone !!! ПП. Предложението е въз основа на най-важният критерии за мене - цена /качество /функционалност ( последното е съчетано с много персонални възгледи и изисквания ... поне за мене ) ! ПП. За сестра си доставих черен HUAWEI G6 ( Dual SIM ) - прекрасен телефон за 250.00 лева ! ПП. Доставил съм и съм продал много телефони, но използвам 4-5 NOKIA 1200 /1208 ( уникална функционалност и качество за жълти стотинки ) !!! Поздрави и успех в избора ! Той не винаги е свързван с нагробване на купчина пари .... ! Любо, гр.Плевен Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuruz Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 В момента в Зора ( Мол Галерия само ) Lenovo на 200лв Turn off this option! iPhone Turn off this option! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted October 17, 2014 Author Share Posted October 17, 2014 Любо, благодаря ти за предложението, но моя опит с китайски телефони не е никак приятен. А и не съм фен на MTK процесорите. За сега FOXCONN-а ще остане като резервен вариант. kukuruz, за това леново ли говориш? https://zora.bg/lenovo/a328-black-p0r00019ro/26317 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.