Gyumishev Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Здравейте,един приятел ми донесе един марков комп Дел от Германия.Взел го от някаква банка! Исках да го преинсталирам,обаче се натъкнах на странен проблем!Компа има само USB портовер.В смисъл няма от обикновените за клавиатура и мишка!И БИОС-а не ми засича клавиатурата и не мога да му задам да бутне от флашката за да го преинсталирам!Ако някой има някаква идея как да ми помогне ще съм му безкрайно благодарен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Legacy USB support - потърси тази опция в BIOS-a, трябва да е включена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Той изобщо не може да стигне до BIOS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Reset на BIOS не помага ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.