Jump to content
BulForum.com

Продавам компактна bluetooth клавиатура Delux

Recommended Posts

Продавам нова bluetooth компактна клавиатура Delux K2010.

Съвместима с блутуут устройства на Apple и Андроид 4.0 или по-висока.

Работи с таблети и смартфони. Трябва bluetooth поддръжката да е поне версия 4 от страна на смартфона за да работи (така мисля).

Взех я за моя смартфон преди около 2 месеца, тествана и работи отлично (Android 4.2.2), с цел през нея по-лесно да чатя и пиша като не съм в нас.

Оказа се, че изобщо не я ползвам и не ми трябва. Има гаранция още поне 10 месеца мисля (не съм сигурен дали не беше и 2 години общо).

Доста е удобно безжично да пише човек на смартфона с нормална клавиатура отколкото с екранната. Нископрофилна, много приятни за писане нископрофилни бутони.

Но просто се оказа, че не я ползвам, и я взех по-скоро "ако потрябва".

Има и стойка за iPad или айфон устройство. Батерии в комплекта (2xAAA).

Цена 30 лв, разбира се с коментар.

Снимка 1

Снимка 2

Нова цена 25 лв. При тази цена мога и лично да я донеса в рамките на града.

Стойката за мобилно устройство е бяла и тежка, с гумена основа, при желание имам снимки.

Понеже съм забравил размерите да напиша, за да не става грешка колко е компактна.

Ширина 29.7 см, височина (напречно на ширината имам предвид) - 14.2 см, дебелина 1.6см в дебелата част.

• 3 weeks later...

20 лв.

На тази цена си е направо подарък.

P.S. Да допълня, по повод че на Лични получавам съобщения, че еди къде си я имало по-евтина даже от 20 лв тази клавиатура, ще посъветвам най-малкото да се убедите дали я имат изобщо, защото навсякъде стоят артикули, които често магазините ги нямат от години, или са "грешки в сайта", или им седят за "пълнеж", та поне едно телефонче можете да завъртите преди да давате примери как за 10 или 15 лв я има някъде, а реално може да не са и чували за нея. Отделен въпрос е и да я купите реално, защото ми се е случвало по телефон даже да ми казват, че имат нещо, докато не се окаже като ида на място с парите, че изобщо го няма в българия.

Да ви светна за това последното - често е трик на търговците да ви накарат да отидете на крака, и макар че няма стоката, да си купите нещо друго - в някакъв % от хората се получава - квот дал Бог.

Същата практика е при имотните агенции - който е купувал или наемал/давал апартамент, знае за нея.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...