Deathzone Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Здравейте, искам някой да ми смени стъклото на телефона, заедно с рамката. Благодаря предварително, плащам си. Държа ремонта да бъде извършен в Пловдив. Благодаря предварително и се извинявам ако темата не е за тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuruz Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 И марката и модела са ? Извинявай но софтуера за гадаене ми е бъгав Turn off this option! iPhone Turn off this option! Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 И марката и модела са ? Извинявай но софтуера за гадаене ми е бъгав Turn off this option! iPhone Turn off this option! Galaxy S2, писал го е в таг-овете. Предполагам го е сметнал за подзаглавие Не е проблем на софуера, в задклавитурното устройствое е бъга Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 То и софтуера му е бъгав от много огъване на хардуера Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijigali Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 смяна на стъкло 50 лева . цената не включва стойноста на резервната част която е 22 лева . лайснат асе води среда на телефона смяната на среда + стъкло излиза 100 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.