sine0chko Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 Zdraveite iskam malko pomosht ! ! nqkoi moje li da mi kaje dali moje da se sloji Muzika na Motorche (Skuter ) ? i ako e vuzmojno mi daite link da go vidq blagodarq predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 mp3 player в джоба и слушалки на ушите не вършат ли работа ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted August 18, 2004 Author Share Posted August 18, 2004 mi ne vurshi rabota za jalost shtoto vuzmojnosta za katastrofa stava golqma zatova ! govorq za neshto takova =-=-=-=>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 А откъде ток?Акумулатора на скутера е 6v а доколкото знам касетофоните са на 12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jecho Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 акумолаторите на савременните скутери са 12 волта а като гледам снимката има и готова идея за изпълнение по принцип музика може да се сложе на всичко, вапрос на малко познания и попвечко фантазия..... А като сложиш музиката може и аларма да сложиш, за да пази музиката Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted August 19, 2004 Author Share Posted August 19, 2004 mmm neznam bi trqbvalo da moje we hora kak e napraveno se pak tfa na snimkata ? A i kolko li pari shte mi izleze a sha mi trqbva player,i koloni ili tam kvoto e tfa shtoto nemoga da go vidq :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Видях един тип който си беше лепнал от пред на скутера авто-касетофон..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted August 19, 2004 Author Share Posted August 19, 2004 muzikata qko li zvucheshe a ?? shtoto i as sum vijdal no ne se chuvashe dobre i zatova se opasqvam !? to em kato karash skutera i zaglushava baq i ne samo tova i kato ti e pod sedalkata pak nishto ne se chuva ili naistina trqq muzikata da ti e mn zdrava da se chuva nali ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 muzikata qko li zvucheshe a ?? shtoto i as sum vijdal no ne se chuvashe dobre i zatova se opasqvam !? to em kato karash skutera i zaglushava baq i ne samo tova i kato ti e pod sedalkata pak nishto ne se chuva ili naistina trqq muzikata da ti e mn zdrava da se chuva nali ! <{POST_SNAPBACK}> mi da az sym vijdal nqkolko tekiva i muzikata super zdravo se chuva Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted August 19, 2004 Author Share Posted August 19, 2004 ai dano de Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.