Jump to content
BulForum.com

Продавам 4бр. зимни Гуми Vredestein 195 65 15 SnowTrac 2

Recommended Posts

Продавам 4бр. зимни Гуми Vredestein 195 65 15 SnowTrac 2 с граифер на 85-90% ,след продажбата на колата ми останаха . Каучука е мек , няма кривини лепенки или фитили . Внос от Германия и са перфектни .

ЦЕНАТА е за брой

гумите се намират в гр.Пловдив тел. за връзка 0893449493 -  Иван

http://olx.bg/zimni-...65-15-i58680290

Не си дал най-важните данни за гумите а именно

- DOT /година на пройзводство/ ?

- точно колко е грайфера в мм ?

Прилагателни от рода,много са добри и  са използвани само 10км , много не вървят :grin:

za po 25lv na broi mnoga da gi vzema.  vse pak po gumajite 4ifta smontaj mnogo dobri gumi e mejdu 80 - 90lv.

На тази цена и аз бих ги взел колега . Както споменах вече гумите са перфектни(мек каучук ,без кривини ,лепенки и фитили) .. докараха ми ги с колата от Германия в калъфи, дот-а не мога да го видя в момента , може да дойдете на място и да се уверите ,че написаното отговаря .

Говорите за фабричните мустачки предполагам , не знам къде виждате накъсване , всяка една гума ги има и тук все още стоят ... на другата снимка се вижда още по добре ... знам какво продавам колега 

Такива прибързани коментари са малко излишни и ненужни .... както казах който има интерес може да заповяда на място и да се увери

А, какво говорите, наскоро един съфорумец ми предлагаше гуми уж отлични, като отидох да ги видя, че оказа, че са с лепенки на няколко места. И онзи вика - а! какво толкова, той сина ми така си ги кара. /Трабваха ми за задни, а той си ги е търкалял предни дори! /

Друг пък един преди време ми продаде отлично работещ акумулатор, който издържа точно до ... следващата сутрин. 

В последно време булфорума е място за пробутване на все боклуци от мазетата на хората, в иначе ... перфектно състояние.

Еми аз да си кажа, хайде с голямата гума полицията на форума, че той и без това само това може. 

Разбирам колега ... и аз мисля ,че има и не коректни колеги но мястото за този разговор не е тук ,, моля темата да бъде почистена

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...