Grimjaur Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 http://f6.s.qip.ru/IA4wMk1G.jpg Моля, всеки който види някъде този нож - за продан, на събитие някакво - да ми съобщи. Ножът е откраднат чрез измама, имаме телефонът на измамника, издирваме го. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Наско, какво става тука? Ножът ли е измамник? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 27, 2014 Author Share Posted September 27, 2014 Не, ножът от картинката е отмъкнат с измама. Очаквам скоро някой да се сети да иска съдействие от Глобул. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Моя грешка - текстът ти ми излиза черен на черния скин на Форума и изобщо не го видях... От тебе ли го откраднаха тоя нож и как стана тъз ралта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 27, 2014 Author Share Posted September 27, 2014 От майстора, при който се учих. Пътувах към морето, когато ми се обади въпросният и се представи като съфорумец. Бил на изложението в Орешака и много, ама много искал един от ножовете ми. Обадих се на уредниците и казах да му го дадат на моята цена, без тяхната надценка (която май е към 50%) Измамникът на свой ред успял да убеди женицата някак си, че ние ще си оправим сметките и го взел без да плати. Следващата стъпка е да сложи номера ми в списъка на абонатите с които не желае да контактува. Ако го набера от друг телефон пък, в момента на представяне, изведнъж започва да не чува и връзката се губи. Та тъй. Да знаете, че обаждане от телефона на този точно "съфорумец" не е от здравословните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Ми освен да дадеш и номера на този гъз, че да му лъсне навсякъде.... Има хора, които проверяват телефона на някой в нета, преди да договорят нещо и като му лъсне навсякъде номера от няколко форума, че е измамник... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Никъде няма да го намерите тоя нож, ами се опитайте някак да откриете боклука, който го е взел. Нататък баш на теб няма какво да обяснявам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Пробва ли най-простото - да му чукнеш номера в Гугъл, от там може да изскочи инфо. Другия вариант - отиваш в Глобул или техен представител и питаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 27, 2014 Author Share Posted September 27, 2014 0998-619-898Да си знаете - измамник. За Глобул - чакаме развитие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Пусто в скапания Глобул никого не познавам... Да беше М-тел, досега да съм ти казал кой е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 0998 сигурни ли сте? Тези май са на bob. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 27, 2014 Author Share Posted September 27, 2014 Дали са ми го за Глобул. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Нека всеки да го набере от телефона си и ако случайно му излезе име, директно да пише лично на Grimjaur кой е. Ако е от предплатена карта, е почти невъзможно да се открие, ако не се поиска от полицията проследяване и локализиране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Боб са 0988 Принципно официално информация може да се вземе само чрез полицията след жалба... Повтарям - официално. Иначе може ВСИЧКО с правилни хора. Предплатените карти също са регистрирани на името на собственика им. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Да но както казваш да ти дадът име с/у номер без полиция е почти невъзможно ако нямаш човек в мобилният оператор. ps : другият път тоя на който са му краднали ножа да сложи някоя нормална жена да продава. тя е най-виновната в случая.... ps2 : колко струва един такъв нож че ми е интересно ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Може и над хиледарка да удари, като гледам материалите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 29, 2014 Author Share Posted September 29, 2014 Този по спомени е около 400-500лв. И не е сложил той жената, а е станало на изложение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Аз пък реших, че гарда е позлатен, a не бронз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.