DenisBeljata Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Здравейте, Продава се старото колело на племенникът ми. Поради ред причини съм махнал задния и средния деклашьор-и и респективно съм скъсил веригата. В момента е твърдо зацепена.и не може да "падне". Беше боядисано добре, но след неговото каране се наложи да се "освежи" боята. Каплите са много сериозни Аеро (алуминиеви) и дори след това което са видели са прави. Гумите - могат да карат. Вътрешните са лепени доста пъти. Вилката е здрава. На нея има място за поставяне на дискова спирачка, както и респективно на предното движение за захващане на диск. Движенията са сериозни, но искат (заедно с вилката) леееко притягане, а не ми се занимава. Ако някой мноооооого настоява и донесе 2 литра каменица (към цената) ще ги стегна Седалка е гелова с пружини, но сладурът успя да е цепне (вижда се на снимките). Кара се и така. Нова е 6 лева на руския пазар. заменена с почти нова (24.09.2014) Спирачките държат. Пластмасови корбели, Алуминиеви педали - без проблемни. СНИМКИ Цената е 55 лева. Възможни са и бартери за дъно с читав процесор с PCI x16 v.3 и евентуално доплащане от нас. За цената си е супер: здраво, надеждно, непретенциозно, ежедневно колело. С още 10 лева става чисто ново!ПРОДАДЕНО Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijigali Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 не не мисля моля коментара ми да бъде премахнат станала е грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted September 24, 2014 Author Share Posted September 24, 2014 Намерих почти нова седалка, която заменя спуканата от снимките. Цената остава същата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.