avelina Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Съфорумци, моля да ми препоръчате добър автотенекеджия в града, който да работи качествено и да не ми свали кожата от гърба жив! Но така, като се замисля май такъв мастор няма, та без последното. Един стълб ме подпря и ми огъна леко капака. Та, ще съм ВИ много благодарен, ако ме упътите към точния за мен човек! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Не знам дали още търсиш, но аз мога да ти кажа моя опит с тенекеджии и бояджии: - до Бриколаж има един, съседния двор се пада, на гърба на Ситроен и БРЦ сервиза - да знаеш от мен - НИКОГА не ходи при този мърляч. Такъв мързеливец радко се среща. - малко по-надолу по улицата има едни, доверен сервиз на Витоша май се водят, боядисване на брона - 3 нюанса разлика в цвета и до ден днешен. - бояджийница Ангелов - Ягодово - претенции - огромни, над 250лв на детайл цена, изглежда добре в първите няколко месеца, след това всичко, което са демонтирали виждаш, че е лепено с подръчни материали и започваш да подлепваш сам счупеното, и така - докато не ти писне и не шитнеш колата. Относно самото боядисване - определено е добре. - в Ягодово, от Пловдив влизайки е лявата улица, една от пресечките вдясно е, мога да го намеря на картата ако те интересува - има камера в двора, 50-70лв на детайл /по спомени/, работи добре, бързо, качеството не се различава от т.3. Последните два сервиза съм ги ползвал за една и съща кола, така че сравнението е лесно Ако трябва отново да ползвам сервиз, бих отишъл в последния - нормален, земен човек, предлага ти опции за боя, изпълнение и т.н.. Ако искаш фантазии и "магии" - Ангелов. Много е добър в приказките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.