Jump to content
BulForum.com

Продавам Доста компютърни части-Разчистване!

Recommended Posts

ЗДР колеги 

Разчиствам поостарели компоненти останали по шкафовете. 

1.Дъно с процесор и рам памет : K8NF6G-VSTA s.754 + Cpu Sempron 2800+ и Рам 2x512 DDR400
Дъното с процесора и паметта са работили заедно на офис машина , но от доста време седят в шкафа и не са ползвани! Пуснах ги днес само за да се уверя , че работят! Паметта е тествана с мемтест и е безпроблемна! Към дъното има задна планка а процесора си е с бокс охлаждането.
По дъното няма ремонти или каквито и да било манипулации! 

Цена : 50лв 40лв за Комплекта! Продават се само комплект!

2.Дъно с процесор : Asus (HP) P4GV-LA s.478 + Cpu Pentium 4 2.66Ghz/512/533 - Дъното с процесора са свалени от маркова машина Compaq! От доста време не се ползват , пуснах ги днес само за да се уверя , че работят!По дъното няма надути кондензатори и никакви манипулаци. Към дъното си има задна планка. 

Цена : 40лв за комплекта

3. Дъно с процесор : Gigabyte 7VT880-RZ s.A(462) + Cpu Sempron 2500+ с бокс охлаждане!
Дъното и процесора са си работили заедно , но и те като другите комплекти не са ползвани от доста време. Днес съм ги пускал само за проба да видя дали работят! Към дъното си има задна планка! няма ремонти или сменяни кондензатори. 

Цена: 35лв  25лв за комплекта!

4.Дъно с процесор : MSI K7T266-Pro2 s.A(462) + Cpu Duron 1300 - Дъното с процесора не са работили от доста годинки! днес съм ги пуснал за да видя че все още работят! процесора е без охлаждане! Дъното мисля че ще му намеря задна планка! 

Цена : 15лв за комплекта - Продадено!

5.Дъно с процесор : ASUS P4P800-VM/S Intel 865G s.478 + Cpu Pentium 4 2.8ghz/512/800 с охлаждане към него. Дъното и процесора са работили заедно на марков компютър MAXDATA.
Не са ползвани от година и половина , днес съм ги пуснал за да се уверя че работят. Дъното няма проблемни или сменяни кондензатори! кум него има задна планка.

Цена: 40лв за комплекта

6.Видео карта  Asus ATI Radeon 9550 GE/TD 128mb AGP - Картата е старичка , но е безпроблемна! вентилатора и е в добро състояние и не е шумен! Не е работила отдавна , но днес я тествах и няма проблеми с нея. 

Цена: 20лв

7.Рам памети :  7x256mb DDR400 - Най различни! - 5лв 3лв на броика! тествани са с мемтест!
                        2x512mb DDR400 - 10лв на броика!  15лв за двете !!!  Тествани са с мемтест!

8. Дъно с процесор и рам: Gigabyte 8SQ800 rev.1.0 s.478 + Cpu Pentium 4 2.4Ghz/512/533 с охлаждане + 2x512 DDR400 - Дъното с процесора и паметта са си работили заедно на офиса машина! не са работили доста време! днес ги пуснах за да се уверя , че работят! Дъното си има задна планка , по него няма надути или сменяни кондензатори! Паметта е тествана с мемтест!

Инфо: http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=1610#ov

Цена: 50лв  40лв за Комплекта!!!

9.Дъно с процесор и памет: MSI MS-7184 s.939 + CPU Athlon64 3400+ и памет 2х512 DDR400 - Дъното с процесора и паметта са свалени от маркова машина Compaq! Тествани са и са без каквито и да било забележки. Дъното има задна планка към него а процесора си е с бокс охлаждането. По дъното няма ремонти и сменяни елементи.

Инфо: http://www.geeks.com/details.asp?invtid=MS-7184-BO

Инфо Процесор: http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Athlon%2064%203400%2B%20-%20ADA3400DAA4BZ.html

Цена за комплекта 45лв  

Едно пояснение за да няма сърдити или ощетени! Колеги който взимат повече компоненти са с предимство!Също така при интерес към повече компоненти ще има коментар!

За повече информация , питания моля да ме търсите в скаип! Моля там да ме търсят само заинтересовани хора имащи РЕАЛЕН интерес.

Аз съм от Кърджали - За страната Еконт с задължителна опция "Отвори преди да платиш" а за тези които имат възможност с опция "Отвори и тестваи преди да платиш" за връзка с мен: скайп:krum44o тел.: 0878479727 , 0895479727.

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...