PinHead Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 Продавам си телефона, първи собственик съм и го имам малко по-малко от 2 год. Телефона е с S-OFF i root и може да се качват всякакви ромове. Гаранция няма не е купуван от БГ. Оригиналната батерия е сменена това лято с ANKER 1900 mAh. Купувал съм допълнително не оригинален бял гръб от ибей,Телефона е много пазен и е ползван само от мен. Диспея е без забележки по корпуса има следи от употреба.Комплекта включва: телефон HTC Sensation 4G кутия зарядно дата кабел допълнителен бял гръб (със леди от употреба и няколко малки пукнатини) скрийн протектори 5-6 бр (матови) 2 пласмасови ковъра и един силиконов оригинална батерия Снимки тук Цена 160 лвКоментари и пазарлъци на ЛС.За контакти - нула 0сем 99 О1шест 16О - РадославЛС и скайп: rado_77За Пловдив лично предаване за страната Еконт с опция за преглед и тест, за сметка на купувача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PinHead Posted September 21, 2014 Author Share Posted September 21, 2014 Продаден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.