tihichkoto Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Здравейте. Онзи ден ми дойде идеята да закупя гараж, но в квартала успях да намеря само паркомясто. Паркомястото се намира в двор на кооперация между вече построени гаражи. Интересувам се дали мога да изпозлвам услугите на тази фирма - http://cmk.hit.bg/Garaj/garaj.htm и да се сдобия със собствен гараж. Какво ще ми е нужно за да осъществя тази "маневра" и възможна ли е като цяло? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Неграмотно написан текст... Говори за некадърници... Много трябва да внимаваш къде и как слагаш подобна клетка. И винаги бъди готов да я преместиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Знам, че в районните кметства има схема за разположение на клетките и ако по схемата има свободно място, няма да има пречка да си сложиш гараж. Ако е на разрешеното място и си плащаш редовно съответната такса не мисля, че ще имаш проблеми с махането. Все пак, колкото и малък, си е доход за районното кметство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Изчакай още малко. Сега като затегне зимата ще изскочат още гаражи на атрактивни цени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.