muhaha Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Здравейте колеги. За мой приятел търся бас (под бас разбирайте суб... кутия+говорител) и усилвател за кола. Като може и отделни оферти само за усилвател и само за бас. Евентуално може към усилвателя или комплекта да говорим и за кабели за усилвателя Предпочитанията са следните: Размер на говорителя между 10 и 15 инча. Кутията с компактни до средни размери (разбирайте че все пак е добре да остане място в багажника ) За усилвателя предпочитанията са да задоволяват баса като е добре да е малко по-мощен от баса за да не се назорва и прегрява. Дали 2 или 4 канала няма значение. Само да има филтър за ниския диапазон (LPF) Обясненията са ми малко едно към гьотере, но предпочитам да получа оферти с конкретни модели и реални снимки. Предпочитаме нещата да са от Пловдив за да могат да се видят и чуят на място. Няма да обявявам бюджет понеже ако кажа 500 лева някой който ще търси 180 лева на нещата ще ми каже сигурно 250 лева. Зная кое колко струва. Много добра знам колко струва използван усилвател посредствена марка както и марков нисък клас или марков висок клас. За това моля за адекватни цени или приемане на коментарите около не реални цени. Търсенето ще продължи до неделя (14-ти) вечерта вероятно Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted September 15, 2014 Author Share Posted September 15, 2014 Благодарности на колегата jijane за доброто цялостно предложение и за точното отношение. Нещата са закупени, темата е за архив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.