Bulgaran Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Продадена. Здравейте продавам видео карта : SAPPHIRE HD 6770 1GB GDDD5 Vapor-X. Картата е закупена от ЕРА-та преди около година и малко, би трябвало да има остатъчна гаранция но трябва да проверя, да се счита че няма. Ползвана е за играене на Counter Strike по половин час на ден след работа и преди лягане Не е копала, къртила, рязала, мазала...... , никакви проблеми не е имала, продавам я защото ми изпадна по мощна и тази ми е излишна. Пълен комплект, ще изровя и гаранцията утре. Реални снимки: Изтекла гаранция : Давам 3 дни време за тест за да се уверите че картата е наред, или връщам сумата. Display Support 3 x Maximum Display Monitor(s) support Output 2 x Dual-Link DVI1 x HDMI (with 3D)1 x DisplayPort GPU 860 MHz Core Clock40 nm Chip800 x Stream Processors Video Memory 1024 MB Size128 -bit GDDR54800 MHz Effective Цена 90 лева. Перущица-Пловдив тел: О887276720 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted September 4, 2014 Author Share Posted September 4, 2014 80 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Взимам я ще ти звънна по късно днес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted September 5, 2014 Author Share Posted September 5, 2014 Картата е в DonRamon, ако той я върне ще пиша.Нека колегите които ми звъняха да ми пуснат по едно лично, ако я върнат картата да ги намеря по лесно. P.S. : Картата е продадена, темата е за ключ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.