samkijot Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 някой да има подобен лаптоп или да има някакви впечатления от него ... имам един нетбук, но смятам да го продам, тъй като ми идва слабичък за някои задачи, а в същото време искам да го заместя с нещо, което да няма стандартните размери на един notebook, но да притежава неговата производителност ... та този модел ми допадна, а и втора ръка може да се намери за около 350 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Според параметрите дадени в нета, машината не е лоша, а и за тези пари си заслужава. Аз също купувам основно 13 макс 14 инчови машини. Смятам, че са най-удобни и за работа и за разнасяне. Скоро взех на жена ми машина със подобни характеристики core I5 и т.н., обаче Фуджицу, работи повече от задоволително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 1, 2014 Author Share Posted September 1, 2014 ... a някой да има/ползва lenovo thinkpad x200? в крайна смекта мога да прежаля липсата на HDMI, за сметка на по-качествената изработка, матрица и т.нат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 19, 2014 Author Share Posted September 19, 2014 в крайна сметка взех x201 с i5 някой ако има подобен лаптоп или е ползвал, би ли споделил впечатления. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Аз имам същия процесор на моя лаптоп Смених му пастата след 4 години вярна служба и сега е като нов Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 23, 2014 Author Share Posted September 23, 2014 по принцип очаквах батерията да държи повече. като го взех(втора ръка), износването беше 39% и кара около 1h-1h 30min .... та се чудя дали да си поръчам от китайците нова батерия, която въпреки че няма да е оригинална, би карала повече, да речем към 3 ч. ... или да не се надявам на такъв заряд Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 АМи може и да кара.Моята като беше нова и като бях със интелското видео караше по 3 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.