pfoenix Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 Добър вечер, един познат ще ми докара ауди а4 1.9 тди 131 к.с. 2002-2003 г. Искам да попитам дали автомобила си заслужава 2000 евро , ако нещо се обърка случайно харесах си от България една а4-ка за 6000 лв. Искам да попитам, често срещаните проблеми какви са? Нов шофьор съм имам стаж зад волана близо 3 години, но много не разбирам от автомобили. Това ще ми е първата кола, затова търся мнение за модела +/- и някой да ми обясни малко по-подробно за неща които съм забравил да попитам. Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 Страхотна кола, хубава возия, комфортен и добре изпълнен салон. Относно поддръжката слабо място е окачването, но се намира на сносни цени в ebay. За 300 лв може да сложиш чип, който забележително ще подобри представянето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 Гледай за мирис на масло и пушек, също за скорости... дали включват плавно и т.н. (тва е мотора който вече не е помпа дюза нали). Link to comment Share on other sites More sharing options...
pfoenix Posted August 21, 2014 Author Share Posted August 21, 2014 Прочетох в нета, че има проблеми с носачите,главите и т.н.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 Първо поръчваш, после питаш. Кефят ме такива хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 Помпа-дюза е иначе е добър мотор ако попаднеш на запазен, щото реално 1.9 131к.с. си е бяла лястовица 2000Е ми се виждат малко за запазен такъв. ако не попаднеш на запазен спокойно можеш да надминеш стойността на колата в ремонти. иначе окачването е по-добре от предният модел Б5, не слушай какво ти говорят че на ауди алуминиевото окачване било кофти, доста си е здраво. возията не е нищо особено да не кажа че си е твърдо, особено на задните седалки си вози като каруца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pfoenix Posted August 22, 2014 Author Share Posted August 22, 2014 Иначе колата маневрена ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 Кола с предно и маневрена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 Този мотор е и в моята кола и мога смело да кажа, че е перфектен, освен ако не е експлоатиран от малоумник. Единадесет години не съм го пипнал, освен за да му сменя маслото и филтрите. Бидейки и в АУДИ, нещата са още по-добри. Колата би трябвало да е отлична, отново повтарям, ако не е ползвана от малоумник. Не се притеснявай нито за скорост, нито за маневреност, нито за пъргавост. Всичко си й е на мястото. Особено пък ако си бил с по-слаба машина досега - ще литнеш дето се вика. Основното ти притеснение, всъщност и единствено, е предният собственик. Защото без грижи всяка кола може да се превърне в гробница. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pfoenix Posted August 23, 2014 Author Share Posted August 23, 2014 Питам сериозно, защото не намирам клипове с паркиране на това ауди? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 Ти сериозно ли задаваш подобен въпрос??? В смисъл АУДИ са сбъркали колата си и не може да паркираш??? Какви са тия "странни" мисли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pfoenix Posted August 23, 2014 Author Share Posted August 23, 2014 Не защото ми казаха, че двигателя бил надлъжно разположен, била по-трудна за паркиране в по-тясни пространсттва.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 Няма фейспалм,който да опише това което си написал.Как двигателя ще ти влияе на размерите на колата ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Тва верно требе да се постави в рамка на стената.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Абе.... Аню да не би да е възкръснал от пепелта??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.