Jump to content
BulForum.com

Чистене на тавана - много стари PC-чаркове

Recommended Posts

Продавам следните вехтории:

1. Захранване 230W. Мисля, че е изгоряло, но ако на някой му трябва подобно за части, може да свърши работа - цена: 3лв, 2 лв, 1лв.

96m8ux.jpg

sdph79.jpg

2vv84sj.jpg

2. LAN-карта. Нямам си на идея, дали работи. Давам гаранция една седмица за връщане на парите. Цена 3 лв, 2лвl, 1лв.

11t0dxy.jpg

1409quq.jpg

33ud16c.jpg

3. AGP-видео карта. Не знам, дали работи. Гаранция 1 седмица за връщане на парите. Цена 10 лв, 9 лв, 7 лв.

68bs3k.jpg

okxtoz.jpg

2nhew7t.jpg

4. Скенер Acer SZW 3300U + захранващ кабел 16V 0.9А + USB-кабел. Скенера не е работил от много време. Пробвах да го подкарам, но въобще не зацепва. Само святка лампата, която осветява сканирания обект.

2n8u06h.jpg

10q9ppx.jpg

6z6gj4.jpg

dylpbq.jpg

Пакетна цена: 11лв, 10 лв, 8лв ПОДАРЪК

Нещата се намират в Пловдив.

Контакти - с лично съобщение.

• 3 weeks later...
  • 4 months later...

Добавям неработещ скенер Acer SZW 3300U заедно с захранването 16V 0.9A и USB-кабела.
И правя промоция на всички - подарявам ги. С едно условие - да ги вземе всичките.

Ако на някой са му необходими, може да ми пише. Ако никой не се интересува, ще ги изхвърля. Проблема е, че не знам къде могат да се изхвърлят компютърни части.

Добавям неработещ скенер Acer SZW 3300U заедно с захранването 16V 0.9A и USB-кабела.

И правя промоция на всички - подарявам ги. С едно условие - да ги вземе всичките.

Ако на някой са му необходими, може да ми пише. Ако никой не се интересува, ще ги изхвърля. Проблема е, че не знам къде могат да се изхвърлят компютърни части.

Здравей,ще мина да ги взема,само дай координати на лични.

Здравей,ще мина да ги взема,само дай координати на лични.

Здравей,

Благодаря за интереса. Друг потребител те изпревари и ми писа на лично. Разбрах, че предимно го интересува видео-картата. Ако се откаже от другите неща, можеш да ги вземеш от него. Стига да дойде да ги вземе.

Ще ти пиша на лично кой е.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...