PhrozenCrew Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Продавам следните вехтории: 1. Захранване 230W. Мисля, че е изгоряло, но ако на някой му трябва подобно за части, може да свърши работа - цена: 3лв, 2 лв, 1лв. 2. LAN-карта. Нямам си на идея, дали работи. Давам гаранция една седмица за връщане на парите. Цена 3 лв, 2лвl, 1лв. 3. AGP-видео карта. Не знам, дали работи. Гаранция 1 седмица за връщане на парите. Цена 10 лв, 9 лв, 7 лв. 4. Скенер Acer SZW 3300U + захранващ кабел 16V 0.9А + USB-кабел. Скенера не е работил от много време. Пробвах да го подкарам, но въобще не зацепва. Само святка лампата, която осветява сканирания обект. Пакетна цена: 11лв, 10 лв, 8лв ПОДАРЪК Нещата се намират в Пловдив. Контакти - с лично съобщение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhrozenCrew Posted August 11, 2014 Author Share Posted August 11, 2014 Нови цени: Захранване - 2 лв Лан-карта - 2 лв Видео карта - 9 лв Пакетна цена: 10 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhrozenCrew Posted August 27, 2014 Author Share Posted August 27, 2014 Нови цени: Захранване - 1 лв Лан-карта - 1 лв Видео карта - 7 лв Пакетна цена: 8 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhrozenCrew Posted December 28, 2014 Author Share Posted December 28, 2014 Добавям неработещ скенер Acer SZW 3300U заедно с захранването 16V 0.9A и USB-кабела.И правя промоция на всички - подарявам ги. С едно условие - да ги вземе всичките. Ако на някой са му необходими, може да ми пише. Ако никой не се интересува, ще ги изхвърля. Проблема е, че не знам къде могат да се изхвърлят компютърни части. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwall Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Добавям неработещ скенер Acer SZW 3300U заедно с захранването 16V 0.9A и USB-кабела. И правя промоция на всички - подарявам ги. С едно условие - да ги вземе всичките. Ако на някой са му необходими, може да ми пише. Ако никой не се интересува, ще ги изхвърля. Проблема е, че не знам къде могат да се изхвърлят компютърни части. Здравей,ще мина да ги взема,само дай координати на лични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhrozenCrew Posted December 28, 2014 Author Share Posted December 28, 2014 Здравей,ще мина да ги взема,само дай координати на лични. Здравей, Благодаря за интереса. Друг потребител те изпревари и ми писа на лично. Разбрах, че предимно го интересува видео-картата. Ако се откаже от другите неща, можеш да ги вземеш от него. Стига да дойде да ги вземе. Ще ти пиша на лично кой е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhrozenCrew Posted December 30, 2014 Author Share Posted December 30, 2014 Нещата са дадени. Темата е за закриване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.