vkirov Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Здравейте приятели, търся си вила за почивка на х.Здравец на тихо и спокойно място. Ние сме семейство с дете и следва да има минималните удобства - да е чисто, да има вода, сан.възел и т.н. На луксове не държа и не търся такива. Моля ако някой е ходил на подобно място и е останал доволен, да даде идея. Мерси много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 VILA.BG и ровиш, ровиш, ровиш, докато нещо ти хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 хижа Чернатица е на 1 час пеша над хижа Здравец. Не е вила, както си написал, но е страхотно добро място и доста удобно за разходки от него до Бяла черква, Студенец, пък и до Здраве и обратно. http://www.bulgarian-mountains.com/Huts/Rodopi/Chernatica Миналата година беше сравнително евтино - 12лв на човек, но тогава беше и в ремонт, сега не знам колко е след ремонта, втория телефон мисля е валиден. Заслужава си Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 На тоя линк, дето си дал са я насрали от негативни коментари. Направо ме върнаха в ученическите години... Два пъти я посещавахме, и двата пъти беше отврат. Студ, мизерия, нагъл, пиян хижар! Единия път се беше напил на мотика и обикаляше из хижата със заредена пушка в ръцете. Яд ме беше, че съм малък и не мога да му я завра в гъза!!! Ако си говорим за хижи на Здравец, Копривките винаги е била приятно място. Лесно достъпна, приятни и учтиви съдържатели, прилични условия, ниски цени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 На Копривките има няколко реновирани станции. Спал съм в една от тях, ако не държиш конкретно на вила - това не е лош вариант. Иначе за вили... нищо не мога да кажа, съжалявам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted August 9, 2014 Author Share Posted August 9, 2014 Ами по-скоро ми трябва самостоятелна вила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Има много около Цигов чарк! По-добре се разкарайте, отколкото да се мъчиш на х. Здравец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted August 9, 2014 Author Share Posted August 9, 2014 Цигов чарк не ми е много симпатично място, отделно е и доста далече. Оглеждам се за х.Здравец, понеже ми е на две крачки и мога да си позволя да ходя всяка седмица, ако си намеря прилично местенце. Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 На тоя линк, дето си дал са я насрали от негативни коментари. Направо ме върнаха в ученическите години... Два пъти я посещавахме, и двата пъти беше отврат. Студ, мизерия, нагъл, пиян хижар! Единия път се беше напил на мотика и обикаляше из хижата със заредена пушка в ръцете. Яд ме беше, че съм малък и не мога да му я завра в гъза!!! Ако си говорим за хижи на Здравец, Копривките винаги е била приятно място. Лесно достъпна, приятни и учтиви съдържатели, прилични условия, ниски цени. Не знам кога си бил там, говоря ти за последните 2 години. И си беше супер добре! И вземи да поглеждаш не само коментарите, а и кога са писани, ще забележиш, че някакви хора горе са се сменили - от там и изразеното в коментарите А, че някога там беше погром - така беше, по едно време я държеше бивш боксьор и жена му леля Софка. Това има няма 15 години от тогава. Погром. Счупени носове, пияни ученици се пречукват по стълбите. Един беше "подгонил" леля Софка и как тя се наведеше ония мине и я изплющи по гъзо... Мъж й се чудеше да трепе ли, да се смее ли, 'ма и той беше в джаза. То ръководителите ни бяха пияни като талпи. Това не знам 9-10 клас да е било. Каквото е ставало там - си е останало там. Сега е повече от културно. Някой биха го намерили скучно дори Пък и човекът не търси хижа, както казва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.