Nikifena Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 ПРОДАДЕНО Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted August 1, 2014 Author Share Posted August 1, 2014 Приемам и оферта за бартер за DDR3 памет. Нещо от рода на 2х2гб или 2х4гб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted August 10, 2014 Author Share Posted August 10, 2014 Видеокартата е продадена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted August 12, 2014 Author Share Posted August 12, 2014 Добавено и едно охлаждане за процесор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted August 14, 2014 Author Share Posted August 14, 2014 Охлаждането се продаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted August 21, 2014 Author Share Posted August 21, 2014 Добавено захранване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted August 24, 2014 Author Share Posted August 24, 2014 Процесорът и паметта продадени! Остана замо захранването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuK Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Имайте си едно на ум с този агент, продаде ми дефектна памет и затвори чата с него на лични! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted September 14, 2014 Author Share Posted September 14, 2014 Бих желал и аз да кажа моята гледна точка. Не съм затворил чата а съм изтрил разговорите, които съм сметнал за ненужни в личните ми съобщения. Това обаче не значи, че не можеш да започнеш нов разговор с мен. NuK се пазареше, като циганин с мен. Свалих му още от цената, но той продължи да се пазари за 1 лев!!!! Егати и циганията. Сори. Гледайки от кога е последната редакция, той е взел от мен паметите и процесора преди повече от 3 седмици. Сега се сеща да пише тук в темата - нещо, което намирам за напълно нередно. Има си начини - лични, телефон. Да напише, да обясни: Така и така има проблем, дай да се видим, да поговорим. Не, няма. Излиза 3 седмици по-късно и решава, че съм го прецакал. Паметта работеше. Скрииншотите от CPU-Z бяха точно на тази памет и тя никога не е правила проблеми. Винаги подхождам предвидливо и изчаквам поне 1 ден преди да напиша, че нещо е продадено. NuK живее някъде близо до нас. Това значи, че можеше да намери време, да тества нещата и да поговорим ако има проблем. Уви нищо такова не е направил. NuK, ако беше малко по-разумен и културен на драго сърце бих си взел паметта и бих ти върнал парите. Аз гледам да съм винаги коректен с хората защото искам и те да са коректни с мен, но твоето отношение, лишено от всякакво възпитание, не заслужава каквато и да е реакция от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuK Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Пич, каквото и да ми приказваш едната памет беше с нагорели охладители и очаквано не тръгна, грешката си е само моя, че не я тествах веднага.Фактът, че си затворил чата ми подсказа какво се е случило, до сега съм купил/продал десетки неща тук, никой не си е затварял съобщенията, НИКОГА!знаеш какво да направиш с парите от продажбата, сега ми стана ясно защо беше нервен и ми говориш глупости за пазарлъка.Който си има глава на раменете ще си прецени сам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted September 16, 2014 Author Share Posted September 16, 2014 Ето снимките: Кое е нагоряло? Паметите са свалени и снимани, след като направих скрииншотовете от CPU-Z Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuK Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Покажи ми тогава снимка на паметите и от тази страна тогава хитрецо! Колкото и да са еднакви двете бройки китайчето е залепило лепенката на едната малко накриво, та си личи коя е от твоята снимка, в случая при теб е обърнатата, да имаш и други снимки случайно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted September 18, 2014 Author Share Posted September 18, 2014 Паметите работеха! Постарах се да ги подредя така, че да се видят хубаво! Не съм обръщал внимание на тези петна, които показваш. Не знам дали ги е имало при мен! Видях снимките и бих искал да ги коментирам. Вгледах се и видях леко потъмняло в 2 от краищата. Предполагам, че заради тези петна ме наричаш хитрец. Нека обаче да помислим: За да се получи нещо "изгоряло" или подобно петно имаме 3 възможности: 1.самите чипове с паметта (говоря за интегралните схеми, които са памет) да са прецакани и да отдават топлина. Поради голямата термална маса на този радиатор там не би се получил такъв проблем. А и физически мястото им не е там. Съответно и няма как да е от нещо, което има темовръзка с радиатора (радиаторът е достатъчно голям) 2. възможност за нещо изгоряло (с пушек) от вътрешната страна, което не се опира до радиатора. Така пушекът може да е опушил и отвътре, но трябва да се провери! Провери дали от вътрешната страна на тези петна има пак петна! Махни радиатора и виж. 3. Опушване, потъмняване от топъл въздух и/или топли елементи в близост до паметта. За да не си говорим празни приказки, махни радиатора и виж визуално дали има изгоряло на платката. Виж дали от вътрешната страна при тези петна е опушено. Ако има, то ще се види обезателно. Обаче ако няма визуално изгоряло, ако отвътре не е опушено то тези петна не са от модулите! Винаги, когато продавам нещо втора ръка без гаранция казвам на купувача да тества и ако има нещо да се чуем. Ще цитирам себе си и теб: NuK живее някъде близо до нас. Това значи, че можеше да намери време, да тества нещата и да поговорим ако има проблем. Уви нищо такова не е направил. грешката си е само моя, че не я тествах веднага. За справка пускам профила ми в продавалника, за да се види рейтинга ми там. http://nhristov.olx.bg/ Не съм некоректен, както ме обвиняваш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuK Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 Да грешката си е само моя, че се доверих на приказките ти.Имаш ли снимка от другата страна на пеметта да я видим?Не ми е за 15 лв, а за отношението, ако не си беше затворил чата тези неща щяха да са на лични,нека сега, който мине от тук да ги види и да си има едно на ум с теб и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да тества след като вземе нещата.За да не остане някой с грешни впечатления ето "пазарлъка" където се пазаря "като циганин". HuKSent 21 August 2014 - 16:25Здравей адаш, даваш ли ми всичката памет и процесора за 90 кинта - ако да идвам и ги отнасям?NikifenaSent 21 August 2014 - 16:27Здравей, адаше.100 лева и ела да ги отнесеш Надявам се да те устройва ценатаHuKSent 21 August 2014 - 16:2999 да не съм валат - бачкам до 6 кажи координати да те намеря?NikifenaSent 21 August 2014 - 16:32Живея до Молдавия. в Кючука.Това ми е телефона: 0887 8980ххЦената остава 100 леваHuKSent 21 August 2014 - 16:35Ех лош си добре, че си комшия иначе не ставаше, ще ти звънна като съм там 0885ххххх.NikifenaSent 21 August 2014 - 16:35Окей, ще чакам да звъннеш.ПоздравиHuKSent 21 August 2014 - 18:06Понеже се налага да остана още малко в офиса, дано не е проблем да мина към 8?NikifenaSent 21 August 2014 - 19:09Няма проблем. Аз съм си в нас, така че когато минеш, звънни____________________________________________________________You cannot replyAll other recipients have left this conversation Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted September 19, 2014 Author Share Posted September 19, 2014 Когато взимаш нещо без гаранция ЗАДЪЛЖИТЕЛНО го тестваш! На базата на какво да кажа (и да ти повярвам) че паметите са се прецакали при транспорта от нас или някъде у вас? КАК ще докажеш, че не си ги прецакал ти особено, след като ми пишеш 3 седмици по-късно? Обясни ми как мога да направя скрииншотове на неработеща памет в уиндоус? Моите принципи, както вече споменах, са такива, че трия вече ненужните лични съобщения. Изчаках 1-2 дни и ги изтрих. В какво ме обвиняваш тук? Пак, както споменах, винаги можеше да започнеш нов разговор на лични. Обаче ти се направи на опарена госпожичка и реши да си излееш негодованието тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuK Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 И вместо да се радваш че ти ъпвам темата за захранването, си недоволен.Кога ще си тествам пеметите си е лично моя работа, нали си взе парите А да имаш шот случайно с всичките памети включени едновременно, че да ти повярвам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted September 19, 2014 Author Share Posted September 19, 2014 Не ми харесва подхода ти. Тук изобщо не става дума за ъпване а за спор, разисващ се в тема за съвсем различно. Разбира се, ти можеше и след 2 години да ги тестваш и тогава пак да почнеш да пишеш, че разбираш ли преди 2 години съм ти продал неработеща памет и не съм запазил кореспонденцията с теб. Как би разпознал шот от 2 напълно енднакви памети с еднакви номера? Какво стана, Махна ли радиатора на оная памет да се види какво има отвътре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuK Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Обясних ти как да ги разпознаеш и съм ти качил шот, не смятам повече да се занимавам с теб въобще! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted September 21, 2014 Author Share Posted September 21, 2014 Снимка, качена от теб не е доказателство, че съм ти продал неработеща памет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuK Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Безочието и наглостта са много типични за мошениците! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.