FENA Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Здравейте. Трябват ми непотребни за вас CD или DVD дискове. Без значение дали са празни, записани или развалени. Ако някой има с какво да помогне нека ми пише на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybadams Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 ИМАМ 100 БРОЙКИ ЗА КАКВО ТИ СА ПИШИ НА ЛИЧНИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted July 31, 2014 Author Share Posted July 31, 2014 Търсиш ли им някакви пари? Евентуално колко искаш за всичките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4eRNoBiL Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 FENA, събираш определено количество или купуваш по принцип? Скоро мисля да правя разчистване и може да се насъберат излишни дискове. Кажи, ако ще ти трябват и в близкото бъдеще, за да те имам предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted July 31, 2014 Author Share Posted July 31, 2014 Не, за момента трябват. Но ако правиш разчистване в близките дни пиши да кажеш колко излишни си отделил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Здрасти, има 5-6-7 кутии по 50-100 броя в кут, кажи колко ти трябват и какви пари ти се дават? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.