Bai Ganio Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Впечятленията ви? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Впечятленията ви? Аз бях преди две седмици там, но само за половин час - закарах едни познати с колата от Приморско. Направи ми впечатление, че от 11 години (последния път, когато летувах в Ахтопол) почти нищо не се е променило Обстановката е доста "кънтри", но за сметка на това по-евтино. Плажа е отврат - ако си с кола, по-добре отивай на Синеморец или някой от съседните плажове. Аз лично намирам Приморско за най-доброто съчетание на цена/качество на черноморска почивка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Axtopol na men ne mi xaresva bqx tam otdavna,palna mizeriq,mqsto zabraveno ot boga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bai Ganio Posted August 17, 2004 Author Share Posted August 17, 2004 Няколко пъти подред все на Приморско ходя и искам малко разнообразие а като дете на Ахтопол много ми харесваше обаче сега не знам ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Няколко пъти подред все на Приморско ходя и искам малко разнообразие а като дете на Ахтопол много ми харесваше обаче сега не знам ... Пробвай тогава на Синеморец. Пак ти казвам, ако имаш автомобил - идеалния вариант е нощувка в Ахтопол, плаж в Синеморец Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 predi okolo 2 godini bqh hodila v Sinemorec na plaj i mi haresa ujasno mnogo sega neznam dali o6te e tolkova 4isto a ina4e Ahtopol izob6to ne mi haresva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Ахтопол>>>>Село<<<<>>>>мизерия<<<< плажа>>>>отврат<<< Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Лозенец като средно аритметично Link to comment Share on other sites More sharing options...
w-e-s-t-4-o Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Axtopol na men ne mi xaresva bqx tam otdavna,palna mizeriq,mqsto zabraveno ot boga. <{POST_SNAPBACK}> nqma kvo da se dopalni pove4e i sled 11g. pak she e taka tam bqh samo za 2 4asa i se iznesoh vednaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 ami naite li kvo 6a vi kaja seki obi4a razlio4na po4ivka !!! v ahtopol vqrno 4e e selo nqma mnogo hora mqsto na koeto moje da pospi6 bez nikvi avtomobili a we da izbqga6 ot grada ina4e si ima mnogo qki restoranti i kakto kazvat nai dobriq variant otiva6 i otsqda6 v ahtopol i hodi6 na plaj v sinemorec li4no sam go probval dokato v primorsko si4ko e prenaseleno gaz do gaz na glavnata mnooo dikoteki mnoooo klubove i prosto super naseleno neznam no na men prosto ne mi haresva tova ne mislq 4e tova e pravilniqt na4in da si otpo4ine6 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Тази година ще ходим на Ахтопол, дано втората половина на август не се окаже много дъждовна. Така, че инфото ми дойде много навременно. Вероятно на мен ще ми хареса, защото от всичко най-много мразя гъчканака на мястото, където смятам да почивам. Това важи и за планината, да не можеш да изминеш 20 метра без да срещнеш група хора, напалили огън, пекат нещо си, а през отворените врати на колата дъни люта чалга на мах. Почивка в гората разбирам да чуваш само шума на вятъра в дърветата (и вътрешния си глас ) и като срещнеш непознат човек, да се поздравите, щото сте се срещнали. Извинете ме за отклонението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorista-R1 Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Az bqh v Sinemorec i 4esto hodihme v ahtopol i moga da vi kaja 4e ima samo 2 diskoteki i plaja e v okaqno sustoqnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 май-май и аз съм се запътил към ахтопол тази година. баща ми не обичал блъсканицата и не ще в китен. а ако няма хора на мен няма да ми е кеф Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Актуална информация, та чак пáри Много кофти плаж, отврат. Вариант: квартира в Ахтопол (3-5 лв), плаж на Синеморец. Ако сте с кола, не забравяйте резервна гума и си сгънете лявото огледало при пътуване от Царево до Ахтопол и ОСОБЕНО до Синеморец. Ние изгърмяхме и по двете точки. Пътя е толкова тесен, че разминаването е проблем и слизането на банкета е свързано с 50 % вероятност за пукане на гума (както стана с нас , и отнасяне на огледалото ). Ако все пак ви се случи проблем с гума, направо ходете на вулканизатор в Царево. Иначе има евтини и приятни кръчмета за хранене в Ахтопол. Изобщо, не е много лошо, още повече ако се сравни с Несебър, Приморско или Созопол - няма такава блъсканица, да се разминаваш странично. Може би след 1-2 години нещата ще се променят, понеже мангизлии са купили сума имоти в Синеморец и почва яко строителство, няма начин да не натиснат общината да оправи инфраструктурата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venci_bg Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 Xodix mislq 4e e mnogo dale4e sushto taka e mnogo mrusen grad .Konteinerite ne bqxa izprazneni .Xotelite i bungalata bqxa uzasni .Vobshte ne mi se xodi za 2 put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 пътя до Ахтопол е супер зле ! и развитието на 'курорта' и то е супер зле но може би до няколко години ще се променят тези неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.