Delcho Dikov Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Здравейте колеги Сблъсках се с проблем по откриването на каквато и да е информация за следния чип : http://psytrancer23.snimka.bg/other/chip.828662.33685198 Tой се намира в ето това устройство велико http://www.lidl.de/de/silvercrest-karaokeset/p36565-b215 Благодарен ще съм на всякакви предположения и догатки,защото аз вече нямам идея къде да ровя за инфо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Прилича ми на прост ключ. Преди години, имах проблем с нещо подобно на един телевизор Тошиба, който заради декодерите на Евроком, отиде в сервиз, та там опаткаха въпросния чип и после трябваше да се замени от обикновен ключ, който в едното положение ми вадеше картина от Video In, а в другото възстановяваше оригиналната схема на чипа. Чипът беше подобен, доколкото помня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delcho Dikov Posted July 22, 2014 Author Share Posted July 22, 2014 Прилича ми на прост ключ. Преди години, имах проблем с нещо подобно на един телевизор Тошиба, който заради декодерите на Евроком, отиде в сервиз, та там опаткаха въпросния чип и после трябваше да се замени от обикновен ключ, който в едното положение ми вадеше картина от Video In, а в другото възстановяваше оригиналната схема на чипа. Чипът беше подобен, доколкото помня. Благодаря много за бързия отговор В момента търся 8-пинови аналогови ключове , на които масата им е на осмо краче , за да мога да направя сравнение за изводите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 Ако си намерил схемата на твоя, порови за негов аналог, не може да няма. Въпросът е, че ако въпросната машина е от Lidl и си пазиш касовата бележка, може директно да им я върнеш, а не да правиш излишни гимнастики. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.