Jump to content
BulForum.com

Инсталация на Counter-Strike: Source Beta

xb00t

Recommended Posts

*** v3 E ГОТОВА ЗА СВАЛЯНЕ *** www.css-bg.tk

С v3 ще можете да играете на който сървър пожелаете, не само на специално подготвените v2 сървъри. Така просто пускате играта харесвате си сървър и играете. Ако искате все още да играете на v2 сървър ще трябва да си запазите и старата версия. v2 и v3 не си пречат, може да ги имате и двете.

#css-bg (UniBG)

Камък ми падна от сърцето, ЕЙ!

http://www.css-bg.tk/

http://www.cssbg.tk/

ЕКСКЛУЗИВНО

Нашият форум е първият които ви показва -

Как да си свалим CS:S от Steam без да я плащаме!!!

Посетете сайта преди да са поправили грешката в Steam!!!

разлиакта е, че тази в плей можеш да я играеш веднага, а с тази от стиим може да почакаш :)

Съвсееееем, налко - от 1 до 3 дена. :D Плюс това не ти прече да имаш и двете! :P

Download: cssource_cracked_emporio.rar

Size: 174,305KB

Percent: 11%

Elapsed Time: 05h, 17min, 53sec*WOW*

Т'ва го свалям от play.evrocom.net

Пет часа за някви си единайсет процента :blink: :(

Все пак някой ще го качи ли в warez.ru???

хмм и ти си сигурен ,че играта ще си я купиш така ли ?!

Да, ще си купя Half-Life 2 Full Pack и ще получа CS:Source към нея! ЗАщо, нещо лошо?

От няколко часа се опитвам да сваля играта от play.evrocom.net и нямам връзка.При вас как е и ако някой я е свалил нека я качи на warez-а че май скоро няма да се оправи :cry :cry :(

Също искам да питам CS:S самостоятелна игра ли е или ми трябва и нещо друго?Защото 180МВ ми се струват малко за тази игра.

От няколко часа се опитвам да сваля играта от play.evrocom.net и нямам връзка.При вас как е и ако някой я е свалил нека я качи на warez-а че май скоро няма да се оправи :cry  :cry  :(

Също искам да питам CS:S самостоятелна игра ли е или ми трябва и нещо друго?Защото 180МВ ми се струват малко за тази игра.

направи да сваляш на 1 конекция, че иначе банват за към 1 час и за това може би да нямаш достъп

Ok, 10x.A otkade moga da istegla CS:CZ:DS otdelno? bez da varvi s cs1.6, i czero? kakto az isteglih czero kato otdelen rar.

EDIT:Tova Enconding v Mozilla Firefox go nqma, vidqh go samo v IE(shtoto samo tezi dvete imam).

Ok, 10x.A otkade moga da istegla CS:CZ:DS otdelno? bez da varvi s cs1.6, i czero? kakto az isteglih czero kato otdelen rar.

EDIT:Tova Enconding v Mozilla Firefox go nqma, vidqh go samo v IE(shtoto samo tezi dvete imam).

Аз Deleted Scenes съм виждал само в двата диска с CZ, които се намират в warez-a.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...