charmock Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Just now, Godfather said: Вече почна да говориш напосоки. Кой на кого не разрешава да се защити? Да не говорим, че процеса още не е започнал. Къв процес бе човек...това да не ти е Мехмед дето е откраднал 2 кокошки. Това е международна ескалация, там трябва да бъдат допуснати всички страни и да разследват. Ми нормално е Холандия, Белгия и особено Украйна да обвинят Русия. Това можех да ти го кажа още преди тяхни екипи да идат на мястото на катастрофата. Не прочетох нищо за самоубилия се пилот. Или и там работата е от Алфа Кентавър...ам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 18, 2020 Author Share Posted February 18, 2020 Just now, charmock said: Къв процес бе човек...това да не ти е Мехмед дето е откраднал 2 кокошки. Това е международна ескалация, там трябва да бъдат допуснати всички страни и да разследват. Ми нормално е Холандия, Белгия и особено Украйна да обвинят Русия. Това можех да ти го кажа още преди тяхни екипи да идат на мястото на катастрофата. Не прочетох нищо за самоубилия се пилот. Или и там работата е от Алфа Кентавър...ам? Аз с конспиративни теории не се занимавам. Смятам, че са обида за интелекта на всеки индивид. Но това, което смятам за най-брутално е изнасянето на конспиративни теории като "факти". Та да отговоря на въпроса ти - да, точно същата работа е като онази от Алфа Кентавър и мисля е напълно безсмислено да се обяснява защо, нещо като да доказваш, че водата е мокра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Ти ся си разработваш клавиатурата или се опитваш да блеснеш с нещо? Кое точно е фейспалм и кое е конспиративна теория от нещата които ти написах. Всъщност до преди малко си мислих, че ти си един чудесен член на канадско-американската демокрация. Те имат нужда от хора като теб. Послушни и вярващи на всичко което каже CNN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 19, 2020 Author Share Posted February 19, 2020 29 minutes ago, charmock said: Ти ся си разработваш клавиатурата или се опитваш да блеснеш с нещо? Кое точно е фейспалм и кое е конспиративна теория от нещата които ти написах. Всъщност до преди малко си мислих, че ти си един чудесен член на канадско-американската демокрация. Те имат нужда от хора като теб. Послушни и вярващи на всичко което каже CNN. Не знам кой си разработва клавиатурата с тия лозунги за "канадско-американска" демокрация, каквото и да означава това. Или може би искаш да ми кажеш по заобиколен начин каква истинска и безаналогова демокрация са изградили в онзи пущинак насевер от Монголия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 14 hours ago, Godfather said: Не знам кой си разработва клавиатурата с тия лозунги за "канадско-американска" демокрация, каквото и да означава това. Или може би искаш да ми кажеш по заобиколен начин каква истинска и безаналогова демокрация са изградили в онзи пущинак насевер от Монголия? Мм, не, аналогова си е Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlan Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 https://twitter.com/60Minutes/status/1231738057105252358?s=20 Нещо неясно има ли ? Някой ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 1 hour ago, pavlan said: https://twitter.com/60Minutes/status/1231738057105252358?s=20 Нещо неясно има ли ? Някой ? И с какво точно се опитваш да ме убедиш с някакво клипче от Туитър? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlan Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Ако беше от RT.com щеше да е друго нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.