Boro Posted November 30, 2004 Author Share Posted November 30, 2004 Chovek razbirash li che men ne mi puka mn dali ima steroidi ili ne v proteinite iskah da razbera prosto vashto mnenie, no nqkoi hora si pozvliha mn da prikazvat sreshtu men ti si takyv onakyv mi ako e taka da mi go kajat lichno kvo se pravqt no golemi v net-a. A i plus tva az ne otricham che moje sichko da si e 100% naturalno. Moje i az da gresha shtom nikoi dr ne potvyrdi tazi vyzmojnost. Po dobre e da se zatvori temata che samo gluposti se ispisaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Лошото е, че когато говорите глупостите, без да знаете така ли е, не е ли, подвеждате и други хора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 tuka v toq forum naposledak zabelqzvam 4e po4va da se palni s palni tapaci deto i ideq si nqmat ot nqkoi ne6ta tazi tema e pravilno pusnata moje bi da razbere pi4a kvo mislat xorata za proteinite ama ne e nujno xora koito izob6to ne sa vijdali protein da mi se izkazvat s nqkvi tapi tvardeniq 4e bili vredni , 4e ako gi spre6 ti se otpuskat muskulite i takiva tapotiiki po 1000 reda molq predi nqkoi da re6i da izkaje mnenieto si pone predi tva da pomisli malko dali razbira ili ne ! kak moje s proteini da ka4i6 3 sm ? 4e ne6to ne e se6tam to e vazmojno da se ka4i v na4aloto na zapo4vaneto na aktivniqt ti sporten jivot no posle stava okolo 100 pati po trudno da ka4i6 dori i SM. a proteinite imat nqkav malak prinos eto kakvo sa proteinite OBQSNENO DORI I ZA NAI-TAPITE DETO POSTVAT BEZ DA MISLAT I BEZ NI6TO DA ZNAQT PROTEINA=XRANA !!! tva e mislete malko predi da napi6ete ne6to ili pone potarsete v nqkav site za da ne izglejdate 4ak tolkova jalki !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f0rY Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Az sym za proteinite zashtoto bez tqh e trudno... No tova che slagat steroidi v tqh e napylno vqrno! chist protein nqma! ako e chist to sha e samo nesheste... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Az sym za proteinite zashtoto bez tqh e trudno... No tova che slagat steroidi v tqh e napylno vqrno! chist protein nqma! ako e chist to sha e samo nesheste... Нишесте и протеин - не, че съм мног спец, ама едното не е ли въглехидрати, пък другото е от животни Поне, аз така знам де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Телешки пържолки - best protein in the world! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 И аз съм чувал,че в някой слагали стероиди,например в JK..Но не мога да се съглася,че протеините на ОН са нишесте.Или друга реномирана фирма в САЩ.Нишесте слагат в българските протеини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Протеините и гейнърите са най-голямата глупост за мен, а особено тези на българския пазар са пълни с всевъзможни трици, нали преди година и нещо бяха направени тестове на нутрим и се оказа че белтъкът в тях е едва 47% Основното идва от храната, не може да изпиеш един двоен протеин и да си мислиш че ще те възстанови а през останалото време да ядеш някакви лайна. От добавките за мен най-важни са аминокиселините (и то различни видове) и креатинът. Ама то основната част от трениращите взимат това, което са чули от някой съученик в голямото междучасие без изобщо да се поинтересуват и да почетат, и затова е пълно със смешковци с мазни ръце и шкембета дето се мислят за яки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Те пак ако са чули добре ами доста често наблягат освен на тренировки а ми и ядат каквото им падне в неконтролирани количества и като отидат на фитнес потничета ау на лежанката яко тежести 1серия после 15мин лаф с познатите..Много болка и мъка по тоя свят Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Те пак ако са чули добре ами доста често наблягат освен на тренировки а ми и ядат каквото им падне в неконтролирани количества и като отидат на фитнес потничета ау на лежанката яко тежести 1серия после 15мин лаф с познатите..Много болка и мъка по тоя свят И аз навлизам в офтопика с пълна мощ .Ами всеки е тръгнал от някъде бе хора.Ти примерно OutSider първия месец като си ходил може би си тренирал по специална програма,пил си там точните добавки ала-бала(в областа с добавките хич ма няма ) и не си си правил лаф с момчетата,с които си ходил(ако примерно си ходил с приятели).Та така е работата.Секи тръгва от нулата и малко по малко гради-не се ядосвайте Edit:И айде да не е напълно офтопик-аз предпочитам натурално да си дигам.За никъде не бързам,няма да ходя на състезания.Признавам-не съм навътре в нещата с добавките,но пък нямам и желание.Имам няколко приятели,които тренират от година-две и изглеждат повече от добре-пак натурални .Вече всеки си решава.Избора е личен.Така,че стига се карайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Абе... на каква възраст сте трениращите тук и от колко време тренирате и от кога вземате добавките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 MOM4ETA NEKA NAKRAQ NQKOI KOMPETENTEN DA KAJE VERNO LI E TFA 4E OT PROTEINI PI6KATA TI NE MOJE DA STANE I 4E MNOGO PROTEIN VODI VO ZATRYDNQVANE NA SARDE4NITE MYSKYLI !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 ХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХА... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 MOM4ETA NEKA NAKRAQ NQKOI KOMPETENTEN DA KAJE VERNO LI E TFA 4E OT PROTEINI PI6KATA TI NE MOJE DA STANE I 4E MNOGO PROTEIN VODI VO ZATRYDNQVANE NA SARDE4NITE MYSKYLI !!!!!!!! абсолютно вярно , точно за това се приемат стероиди но умерено щото иначе ще си умориш женичката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 MOM4ETA NEKA NAKRAQ NQKOI KOMPETENTEN DA KAJE VERNO LI E TFA 4E OT PROTEINI PI6KATA TI NE MOJE DA STANE I 4E MNOGO PROTEIN VODI VO ZATRYDNQVANE NA SARDE4NITE MYSKYLI !!!!!!!! Така е ! Всичко си има цена ! Първо пишока после и сърцето накрая и главата ... За това хората зимат анаболи че са по-безвредни и пишката им става постоянно виаграта ряпа да иде ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Ми на мен ми става, и да пия и да не пия, ама като пия май по- ми става.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Ами те хората продължават да бъркат протеина със стероидите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Почти всичко което ядем има протеини. Примерно сега ям Kubeti в които има 6,88гр. протеини (белтъчини). Както някой каза по-горе добавките (протеин) са за да не ядете по 30 яйца на хранене а просто да изпиете една чаша мляко с разтворен определен грамаж протеин. А дали има вътре стероиди, едва ли някой ще ви слага такова нещо безплатно. Звучи ми като да се продават вафли вътре с по 20грама херойн.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Направо ми става смешно като гледам вота... 84 човека против протеините! 84 човека водят живот само с въглихирати, мазнини, витамини, минерали и соли, като изключват от менюто си основната градивна единица на човешкия вид! Направо си ебало мамата!!! Я някой от тия 84 да каже как се чувства, добре ли е, енергичен ли е, свеж ли е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Протеина е чудесно нещо-определено съм за.Преди да почна да се интересувам от фитнес въобще и аз бях против,защото не знаех какво означава .И аз бих почнал да взимам,но той иска по-специален режим на хранене,а и за сега напредвам добре и без протеин . И стига моля ви с тея глупави изказвания-протеините били вредни,не можело да го вдигнеш от протеина ала бала-поинтересувайте се и тогава пишете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Направо ми става смешно като гледам вота... 84 човека против протеините! 84 човека водят живот само с въглихирати, мазнини, витамини, минерали и соли, като изключват от менюто си основната градивна единица на човешкия вид! Направо си ебало мамата!!! Я някой от тия 84 да каже как се чувства, добре ли е, енергичен ли е, свеж ли е... Те коньовете само въглехидрати и фибри ядат, ама не могат да се оплачат от липса на мускулна маса и излишък на сланина... Според мен въпросът в темата е за или против протеиновите препарати, а не за или против месото и яйцата. Средностатистическият индивид едва ли има нужда от повече от една добре опечена пържола като източник на протеин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Нормалния човек има нужда от около 1 гр/кг протеин,а трениращия 2-3 пъти повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Те коньовете само въглехидрати и фибри ядат, ама не могат да се оплачат от липса на мускулна маса и излишък на сланина... Според мен въпросът в темата е за или против протеиновите препарати, а не за или против месото и яйцата. Средностатистическият индивид едва ли има нужда от повече от една добре опечена пържола като източник на протеин. И коньовете също поглъщат белтъци, но между нас и коньовете има една голяма разлика: коньовете мога да смилат и усвояват целулозата, докато човешкия организъм не може!!! Или пък някои са се научили... Да ама е зададено тъпо, и освен това пък погледнато така, гласуването не пита средностатистическия индивид който не тренира, дали иска да пие протеинови препарати!!! Като си средностатистически човек, не тренираш, не разбираш, за какво въобще гласуваш???!!! Въпроса е зададен към хората които имат някава представа, не са средностатистически и вероятно тренират или извършват някаква по-усилена дейност и съответно имат повишена нужда от белтъчини!!! Аз взема да направя гласуване за или против използването на протектори на кикбоксьорите и давайте всички да гласуваме, не че си имаме понятие, или пък сме се занимавали или ще се занимаваме с тва ама да дадем компетентно мнение.. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 И коньовете също поглъщат белтъци, но между нас и коньовете има една голяма разлика: коньовете мога да смилат и усвояват целулозата, докато човешкия организъм не може!!! Или пък някои са се научили... Целулозата, мисля, при разграждането си ще носи само калории, а няма да е градивен материал като белтъците. Не вярвам от тревата да приемат толкова много белтъци, колкото един хищник, те и затова ядат по много. Да ама е зададено тъпо, и освен това пък погледнато така, гласуването не пита средностатистическия индивид който не тренира, дали иска да пие протеинови препарати!!! Като си средностатистически човек, не тренираш, не разбираш, за какво въобще гласуваш???!!! Въпроса е зададен към хората които имат някава представа, не са средностатистически и вероятно тренират или извършват някаква по-усилена дейност и съответно имат повишена нужда от белтъчини!!! Е, аз съм средностатистически, но си тренирам смятам доста системно и упорито. Пробвах това, пробвах онова и реших да карам натурално - няма да ставам състезател. От мойта гледна точка съм против за сега - но не съм от онези 84-ри по-горе. Иначе въпросът си е малко по тинейджърски изхвърлен - прав си, че е тъпо поставен. Аз взема да направя гласуване за или против използването на протектори на кикбоксьорите и давайте всички да гласуваме, не че си имаме понятие, или пък сме се занимавали или ще се занимаваме с тва ама да дадем компетентно мнение.. . Аз... много, много... даже хич не разбирам... ама съм против. Мисля след някой друг месец да започна да тренирам и това, ако ми се отдава. Е, тогава може да си променя мнението, ако изям достатъчно тупаник... но засега нека да е натурално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Е, аз съм средностатистически, но си тренирам смятам доста системно и упорито. Пробвах това, пробвах онова и реших да карам натурално - няма да ставам състезател. От мойта гледна точка съм против за сега - но не съм от онези 84-ри по-горе. Трнираш доста системно и упорито, и смяташ че една пържола ти е достатъчна за набавянето на нужните белтъчини След първоначалното по-рязко напомпване и израстване на мускулите, които никога не са били тренирани, ще те видим колко си средностатистически и дали с тая пържола ще мръднеш напред... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.