Jump to content
BulForum.com

Problem s Interneta

Recommended Posts

:( Prekusva mi interneta ot vreme na vreme? Problema spored vas v kompa li e

(333Mhz/64ram/3Gb/Win98) ili v modema ili trebeda si smenq windows-a, t.e. da go preinstaliram 6toto yui ne sam go pravil ot 2 godini :(

Възможностите са толкова много, а информацията, която си дал е толкова малко, че отговор на въпроса ти може да даде само изпечен екстрасенс :D

Според мен най-малко "виновен" ще да е модема, затова се заеми първо с ЕК съпорта и Виндовс-а ;)

:( Prekusva mi interneta ot vreme na vreme? Problema spored vas v kompa li e

(333Mhz/64ram/3Gb/Win98) ili v modema ili trebeda si smenq windows-a, t.e. da go preinstaliram 6toto yui ne sam go pravil ot 2 godini :(

Ako si na USB moje i ot dam da idva problema.Smeni si elkata ili mini na lankarta!

Ако си с чипсет ВИА......а най вероятно си...:))) те са скарани по принцип с УСБ. По това което си дал най вероятно си с ВИА 693 или 694. Един приятел има абсолютно същия проблем. Върви нкво време интернета .....и спира. Обаче якото е че може да спре след 10мин ама може и след 10 часа.!! :)) Експериментирай!

Сега сериозно, проблема идва от УСБто понеже като се претовари и сдава багажа. Ако примерно си чатиш може да държи цял ден ако теглиш......лошо.

Както каза човека по горе сложи си го през ЛАН.

GodFather евала за кирилицата! Все повече ставаме тия дето пишем на родната азбука..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...