mitak1984 Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Здравейте, търся фирма за унищожаване на хлебарки в София и по-конкретно за кв. Младост 1А, където е офиса ми. Хлебарките са черни и много големи, излизат от тоалетната макар, че сме запушили навсякъде... Другият вариант е да си въобразявам, че от там излизат... В интернет намерих няколко фирми, но всички ми се струват доста скъпи и искам нещо, което вие сте ползвали и е подействало. Предварително благодаря за отговорите.... Поздрави - Димитър! P.S. Забравих също да прибавя, че използваните препарати, трябва да са безвредни за хората, тъй като фирмата не може да спре работа дори и през уикенда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 http://www.insecta.bg/ Използвам съм ги преди време. Изключително доволен съм от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitak1984 Posted July 11, 2014 Author Share Posted July 11, 2014 netrootbg много ти благодаря за отговора ... До дни най-вероятно ще им позвъня да им обясня как стоят нещата при мене, защото от ден на ден проблема става все по-голям. До неделя може да давате и други предложения, но моля да пишат само хора, които лично са използвали услугите, както е в случая с netrootbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira84 Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Митак аз преди 3 месеца пръсках срещу хлебарки вкъщи... Фирмата намерих благодарение на майка ми казва се Превента ДДДД и са много точни момчета. До 75 м2 цената е 30 лева, препаратите са безвредни според шефа им. Правят и предварителен оглед при желание от твоя страна. Сайта е http://preventa.bg там има и таблица с цени за различните квадратури. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitak1984 Posted July 11, 2014 Author Share Posted July 11, 2014 Фирмата намерих благодарение на майка ми казва се Превента ДДДД и са много точни момчета. До 75 м2 цената е 30 лева, препаратите са безвредни според шефа им. Правят и предварителен оглед при желание от твоя страна. Благодаря наборке, това е хубаво, че дават гаранция, сайта им не е лош, вероятно ще им звънна. Иначе те всички казват, че препаратите били безвредни ама поне няколко часа да не се използва помещението. Значи не са чак толкова безвредни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.