thenick Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Здравейте имам проблем с нета, от както разделям интернета си през въпросния рутер. От както съм свързал рутера скоростта ми на сваляне падна на 1.1 mb/s и не иска да вдигне повече, (пробвано е чрез сваляне на торент, на файлове и чрез няколко сайта за проверка на скоростта). Компютрите са настолни и свързани чрез кабел от рутера - не по wi-fi - 2 броя са компютрите. Гарантирам че скоростта падна, от както съм с рутер, по принцип трябва да свалям минимум с 5 мб/сек. Моля споделете къде да търся проблема, имам и достъп до настройките на рутера, ако там е проблема кажете какво да променя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slick Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 http://www.manualslib.com/manual/389261/Tp-Link-Tl-Wr740n.html?page=80 Вероятно има пуснат контрол на трафика "bandwidth control", ако винаги показва точно едни и същи стойности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thenick Posted July 10, 2014 Author Share Posted July 10, 2014 Не не е включен bandwitch control, както и в rules list няма добавени - също като на снимката е при мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Опитай с ъпдейт до последния фърмуер от официалния сайт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thenick Posted July 10, 2014 Author Share Posted July 10, 2014 Забравих да спомена, че преди това рутера се използваше 2 години, на друг доставчик в друг град ежедневно и там проблеми със скоросттта нямаше достигала е 9-10 мб многократно и ги е поддържала - средно 4-5 мб. Отново компютрите бяха свързани с кабел и отново бяха 2 + 1 телефон по ВиФи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.