tango Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 Картата ми трябва за преинсталация на един китайски таблет - EKEN M009F. Казаха ми,че в режим на буутлоадер не вижда по-големи. Ако някой може да помогне с такава антика ще е идеално . Вече как става самата инсталация ще търся допълнително информация за това. Въпроса е да се намери една такава карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Искаш да купиш или ти трябва само за преинсталацията? Защото имам 256 МБ, много древна, но я кътам, защото такива вече няма - както вече си разбрал, а ми се налага да я ползвам. Ако ти е за услугата - може да ти се услужи, но не се продава Link to comment Share on other sites More sharing options...
koceto_cska Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Имам 128mb ако не ти е малса Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted July 10, 2014 Author Share Posted July 10, 2014 И двете предложения няма да свършат работа,понеже ром-а е само 260Mb. Благодаря все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted July 11, 2014 Author Share Posted July 11, 2014 затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.