pamporov Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Използва се от музиканти и аудиофили. Цена - 20 15 10 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Това какво точно прави? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Каквото прави всяка една външна USB карта - запис от външен източник и сравнително добро качество на възпроизвеждане (по-добро от това на вградените аудио карти). Минус е само, че не е поддържа многоканално (х.1) възпроизвеждане. П.П. Имам почти същата (UCA202) за единия от лаптопите ми , а цената на pamporov е трепач. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Ами аз сега съм с усилвател и колони, вързани към Line out. С тази чувствително по-добър звук ли ще имам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Зависи от 3 неща - колко качествена ти е системата (усилвателя и колоните), колко ти е добър слуха и дали се влияеш от това, че когато си купил нещо по-качествено, то задължително трябва да звучи по-добре. Принципно тази карта има по-добри параметри от вградените аудиокарти в лаптопите или дъната на стационарните компютри, но ако на финала няма как да чуеш разликата, едва ли ще я доловиш като по-добър звук. За мен лично качеството на тази карта е 1 ниво (запис/възпроизвеждане) над тази от лаптопа ми (особено при записа - с доста по-малко шум в ниските нива). Но за 20 лева - толкова, ако искаш генерална промяна в аудиото - слагаш още една нула и го получаваш. П.П. Нека не го обсъждаме повече в този раздел - приемам всякакви запитвания на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted November 5, 2014 Author Share Posted November 5, 2014 Намаление - 15лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted November 8, 2014 Author Share Posted November 8, 2014 Още едно намаление - 10лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Не че ми трябва, но понеже на тази цена си е далаверка...запази ми я, като се прибера в Пловдив ще мина да я взема (стига да не бързаш). Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted November 8, 2014 Author Share Posted November 8, 2014 Сори Пламене, закъсня, имам оферта на лично съобщение: Изпратено Днес, 13:24 Здравейте. Искам да закупя въпросната карта която продавате. Можете ли да ми дадете телефон за да се чуем. , Ако случайно колегата се откаже, запазвам ти я. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Няма проблем...знаеш, че вече си имам една такава и твоята просто щях да я взема за.....всъщност и аз не знам за какво точно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted November 13, 2014 Author Share Posted November 13, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.