Jump to content
BulForum.com

Koq Igra 6te bade nai qka

VeNoM_2431

Koq igra 6te bade nai dobrata za 2003  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

може би не се включвам в темата на врема но КАКАВО ЗА БОГА ИМА C&C GENERALS с DOOM 3 или Unreal 2 :confused :confused :confused Сравняваш игри с различен ЖАРН няма нищо общо междо 2-те едното е стратегия другото екшан. И каде са тогава Counter Strike, Diablo, FIFA,NFS ако ще се прави сравнение да е междо нещо хубаво не междо тези БОЗИ doom 3 i Unreal 2

може би не се включвам в темата на врема но КАКАВО ЗА БОГА ИМА C&C GENERALS с DOOM 3 или Unreal 2  :confused  :confused  :confused Сравняваш игри с различен ЖАРН няма нищо общо междо 2-те едното е стратегия другото екшан. И каде са тогава Counter Strike, Diablo, FIFA,NFS ако ще се прави сравнение да е междо нещо хубаво не междо тези БОЗИ doom 3 i Unreal 2

Че са бози съм съгласен , само че той не ги сравнява трябваше просто да си избереш!! :confused

Хахахахахахах ебаси майтапа. Doom3 е боза, а CS, Фифа и НФС не са ахахахахахахахаха :lol: :lol:

Разбивате ме от смях :punk

@SAIRAS - Забранено е да връщаш стари теми само за да кажеш "нещо за лаф". При следващо провинение ще си понесеш последствията

Хахахахахахах ебаси майтапа. Doom3 е боза, а CS, Фифа и НФС не са ахахахахахахахаха :lol:  :lol:

много ми е интересно какво му харесвате на тоя doom 3, графиката ли? ми погледнете тия screenshot-ove и тогава ми говорете коя игра е по хубава

screenshot 1

screenshot 2

screenshot 3

screenshot 4

screenshot 5

screenshot 6

много ми е интересно какво му харесвате на тоя doom 3, графиката ли?

Не. Атмосферата. Която в CS постоянно ми напомня "играеш дебилска игра, в която няма история и няма цел .. само трепи наред". Това ми харесва в Дуум3 - атмосферата на обреченост. Незнаеш какво е да се налага да ползваш ИЛИ фенерче ИЛИ оръжие в тъмното .. и докато светиш с фенерчето да видиш как ти изскача враг .. пускаш оръжието и стреляш в тъмното с надеждата да улучиш. Това кефи, не само графиката.

вапрос на вкус все пак, аз харесвам отборните игри :) когато започнеш да играе6 5-ци на counter strike играта добив савсем различен смисал. Там най важни са колективната игра на отбора и стратегиите.

Атмосферата. Която в CS постоянно ми напомня "играеш дебилска игра, в която няма история и няма цел .. само трепи наред"

Такава отмосфера единствено може да се саздаде само в масака, кадето играят "ламерите" които се мислят за много добри и когато ги отрепеш в граб те изкарват че си с хак, 3д или че си спек :lol: :lol: просто се насирам да се сменя защото те халхабер си нямат от това какво е footsteps ili volume, a pak започнеш ли да им обясняваш ... май излезнах изван темата :zzz та @veseo трябва някои пат да поиграеш 5-ци да видиш че и тази си струва да се играе

@PRD - Играл съм CS години наред, макар и по "ламерски" в залите за по час-два и съм я обичал. Но да наричаш боза Doom3 и в същия пост да възхваляваш CS .. си е смешно :) Затова се запалих толкова

@JeyDee - Red Alert 2 :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...