chistacha Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Аз па съм за Никоя от изброените. Най-кефи NFS Underground 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 C&C Generals не е ли "малко" стара темата ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crusader Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 сигурно, защото някой е изровил тема от 2002-ра Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 може би не се включвам в темата на врема но КАКАВО ЗА БОГА ИМА C&C GENERALS с DOOM 3 или Unreal 2 Сравняваш игри с различен ЖАРН няма нищо общо междо 2-те едното е стратегия другото екшан. И каде са тогава Counter Strike, Diablo, FIFA,NFS ако ще се прави сравнение да е междо нещо хубаво не междо тези БОЗИ doom 3 i Unreal 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 може би не се включвам в темата на врема но КАКАВО ЗА БОГА ИМА C&C GENERALS с DOOM 3 или Unreal 2 Сравняваш игри с различен ЖАРН няма нищо общо междо 2-те едното е стратегия другото екшан. И каде са тогава Counter Strike, Diablo, FIFA,NFS ако ще се прави сравнение да е междо нещо хубаво не междо тези БОЗИ doom 3 i Unreal 2 <{POST_SNAPBACK}> Че са бози съм съгласен , само че той не ги сравнява трябваше просто да си избереш!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILLA_B Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Нито една от тези игри не ми харесва има и по хубави от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Хахахахахахах ебаси майтапа. Doom3 е боза, а CS, Фифа и НФС не са ахахахахахахахаха Разбивате ме от смях @SAIRAS - Забранено е да връщаш стари теми само за да кажеш "нещо за лаф". При следващо провинение ще си понесеш последствията Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Хахахахахахах ебаси майтапа. Doom3 е боза, а CS, Фифа и НФС не са ахахахахахахахаха <{POST_SNAPBACK}> много ми е интересно какво му харесвате на тоя doom 3, графиката ли? ми погледнете тия screenshot-ove и тогава ми говорете коя игра е по хубава screenshot 1 screenshot 2 screenshot 3 screenshot 4 screenshot 5 screenshot 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 много ми е интересно какво му харесвате на тоя doom 3, графиката ли? <{POST_SNAPBACK}> Не. Атмосферата. Която в CS постоянно ми напомня "играеш дебилска игра, в която няма история и няма цел .. само трепи наред". Това ми харесва в Дуум3 - атмосферата на обреченост. Незнаеш какво е да се налага да ползваш ИЛИ фенерче ИЛИ оръжие в тъмното .. и докато светиш с фенерчето да видиш как ти изскача враг .. пускаш оръжието и стреляш в тъмното с надеждата да улучиш. Това кефи, не само графиката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 вапрос на вкус все пак, аз харесвам отборните игри когато започнеш да играе6 5-ци на counter strike играта добив савсем различен смисал. Там най важни са колективната игра на отбора и стратегиите. Атмосферата. Която в CS постоянно ми напомня "играеш дебилска игра, в която няма история и няма цел .. само трепи наред" Такава отмосфера единствено може да се саздаде само в масака, кадето играят "ламерите" които се мислят за много добри и когато ги отрепеш в граб те изкарват че си с хак, 3д или че си спек просто се насирам да се сменя защото те халхабер си нямат от това какво е footsteps ili volume, a pak започнеш ли да им обясняваш ... май излезнах изван темата та @veseo трябва някои пат да поиграеш 5-ци да видиш че и тази си струва да се играе Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Нито една от тези игри не ми харесва има и по хубави от тях. <{POST_SNAPBACK}> are da mi kajesh po qka strategiq ot generals Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 are da mi kajesh po qka strategiq ot generals <{POST_SNAPBACK}> starcraft, warcraft all, AOE 1/2 , a ako jelae6 da e skoro6na, predlagam ti armies of exigo, lord of the rings-tbfme..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 @PRD - Играл съм CS години наред, макар и по "ламерски" в залите за по час-два и съм я обичал. Но да наричаш боза Doom3 и в същия пост да възхваляваш CS .. си е смешно Затова се запалих толкова @JeyDee - Red Alert 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.